Skocz do zawartości

jak w dreamhost.com

m-grzyb

Rekomendowane odpowiedzi

amiro - a prowadzisz statystyki zużycia serwera? /logs/resources/ Jak wygląda u Ciebie zużycie w procentach "Total machine"?

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja nie wiem co niektórzy chcą od Panela DM ... panel jak panel.

panel-m.gif

media-streaming-m.gif

Więcej fotek TUTAJ

Kilkaset MP3 wrzuconych na DM śmiga jak ta lala do tego już prawie 5000 gier z dużą odwiedzalnością nie kładzie serwera na łopatki. Ponad 1 milion zaindeksowanych stron mojego zaplecza też daje radę.

Opis rejestracji z fotkami można znaleść tutaj >> dreamhost-rejestracja-poradnik

A tu przykładowa fotka

extra.gif

Ostatnio zrobiłem kolesiowi małego Playerka który wrzucił na DM Digital Princezz Player swf

Do tego hostingi plików / fotek itp.

Zawsze aktualny kod na zniżkę dreamHost-Promocode.gif

================

Wszystkie parametry w normie. Żadnych problemów nie ma. Nigdy nie wyłączyli mi strony ale mojemu kolesiowi zablokowali. Skrypt generował masę błędów a, że bym cały zakodowany to go olalismy. Tak naprawdę to nigdy nawet nie zaglądam do logów procesów. A czy strona działa czy nie to wiem tylko z panelu Google "narzędzia dla webmasterów". Moje zaplecze jest na kilkunastu IP ( DM to tylko 2 IP ).

Ostatnio nawet kupiłem system do zarządzania linkami ale po 2 dniach wpisywania po kilka godz. dziennie zrobiłem sobie odpoczynek. :)

Jak mają wywalić stronę z serwera to zrobią to tak samo na DM jak i innych serwerach ... taka prawda. Dm to największy na świecie hosting jakby nie było. Niektórzy płaczą nad pingami ale w moim dziale Download jest ponad 40 GB plików i jak się je ściąga to w ogóle nie widać różnicy a stronki działają normalnie.

Ostrzeżenie za cytowanie.

Irek

Nie do wykorzystania Hosting bez limitów | Ogłoszenia Webmasterów + Ogłoszenia drobne www.WebSpider.pl

Czytajcie korespondencje od dreamhost :tancze: Potrafią przyblokować w htaccess IP generujace duzo zapytan ;) po 150,000 wizytach google w niedługim czasie dostalem informacje o DDOS i blokadzie tego IP :rolleyes:

hmmm czy jest możliwe że przerzucili mnie bez mojej wiedzy na jakiś inny serwer :)?

top - 05:45:25 up 21 days, 14:43, 2 users, load average: 6.96, 5.75, 5.82

Mem: 2067340k total, 2015740k used, 51600k free, 5976k buffers

Swap: 6313512k total, 33540k used, 6279972k free, 985520k cached

Wydawało mi się że byłem na serwerze z 3GB RAM ;P a teraz jest tylko 2GB :) wiec albo mnie przerzucili na jakiś inny serwer albo zakosili kość pamięci

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Przenoszą konta bez powiadomienia :] serwer na którym stało moje konot złapał zawiche przez zbyt duży load ;) Najprawdopodobniej to przeze mnie :crazy: ale mniesza o to... Albo przenieśli mnie na mocniejszą maszyne albo RAMu dołożyli bo rano było 2GB a już są 4GB RAM :P

top - 16:25:00 up 5 min, 3 users, load average: 12.73, 6.55, 2.60

Tasks: 3 total, 1 running, 2 sleeping, 0 stopped, 0 zombie

Cpu(s): 29.8% user, 18.8% system, 0.0% nice, 51.3% idle

Mem: 4136360k total, 671248k used, 3465112k free, 19512k buffers

Swap: 6313512k total, 0k used, 6313512k free, 210596k cached

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Tylko sobie chwalić DH, nie wywalają - a na własną rękę rozwiązują problem.

Mnie tez kilka dni temu serwer niesamowicie mulił load był ponad 120, ale teraz już jest OK - nie sprawdzałem RAM'u/maszyny - ale z pewnością coś zrobili i chwała im za to.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności