Skocz do zawartości

Analiza

biazio

Rekomendowane odpowiedzi

Fatalny ochydny top strony

:?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A poza tym dlaczego, po co, w jakim celu... podajesz alias strony #-o

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Alians Podaje w celu takim ze jest to moj adres strony !

A dlaczego ?

Dlatego ze moze być taka sytuacja że serwer który jest sponosorwany moze sie zaczać psuć itp to wtedy bexz problemu moge sobie zmienic serwer i przekierwoac alians na ktorym mam juz ogladalnosc ktory jest wypozycjonowany.

Co za bzdury #-o

Jakie bzdury ?

Czemu twoim zdaniem bzdury ?

Mam adres prosto od serwera np www.haha.nazwaserwera.pl

I teraz pozycjonuje 5 miesiecy zeby osiagnac czolowe pozycje i po osiagnieciu serwer zacczyna mulic psuc sie i co ? trace gości.

Zmieniam serwer i mam nowy adres i 5 miesiecy meczenia sie zeby osiagnac upragniana pozycje poszlo sie walic...

Jezeli mowisz ze sa to bzdury wyraz swoje zdanie a nie piszesz ze sa to bzdury

I teraz pozycjonuje 5 miesiecy zeby osiagnac czolowe pozycje i po osiagnieciu serwer zacczyna mulic psuc sie i co ? trace gości.

Zmieniam serwer i mam nowy adres i 5 miesiecy meczenia sie zeby osiagnac upragniana pozycje poszlo sie walic...

Jezeli mowisz ze sa to bzdury wyraz swoje zdanie a nie piszesz ze sa to bzdury

Ja bym na Twoim miejscu kupil sobie jakas domene (np. com za ca.$5) i wtedy pozycjonujesz swoja wlasna domene, a nie obcy Tobie alias. Jezeli nie jestes zadowolony z uslug hotingowych to je zmieniasz i domena pozostaje ta sama.

Aliasy sa dobre do eksperymentow, ale nie do normalnego dzialania....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności