Skocz do zawartości

Strony z linkorem

bormen

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest jakiś sposób aby sprawdzić czy dana strona korzytsa z Linkora??

I jeszcze jedno pytanie dotyczące Linkora. Jak wejdzie się do działu "linki" po zalogowaniu na swoje konto w Linkorze to są podane "wykorzystane punkty" oraz "pobrany". I właśnie co oznacza to "pobrany" od czego zależy i jak można to wykorzystać??

Wiem że wątek może trochę nie na temat ale nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiedzi. :?

Czy jest jakiś sposób aby sprawdzić czy dana strona korzytsa z Linkora??

domena/linkor.txt - czy linkor jest na stronie

lub

site:domena (w MSN) - czy strona jest pozycjonowana linkorem

Wiem że wątek może trochę nie na temat ale nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiedzi.

A tu szukałeś?

webcenter.pl/forum

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

I właśnie co oznacza to "pobrany" od czego zależy i jak można to wykorzystać??

Oznacza to ile system Linkor pobrał i wyświetlił Twój link na innych stronach. Zależne jest to od ilości pkt - im więcej pkt oraz im większy piorytet dla danego odnośnika tym więcej pobrań.

P.S.

Nie polecam korzystanie z linkora/linkuj itp.

Ay, caramba!

i jeszcze jedno pytanie. da sie jakos sprawdzic jaka dana strona ma liczbe punktow?? tzn nie musza to byc punkty ktore samodzielnie zodbywa ale np. inna strona moze zdobywac punkty i ja promowac. chodzi mi o to czy da sie podpatrzec ta ostateczna liczbe punktow ktore promuja dana strone

Ilość pobrań nie jest/nie musi/nie będzie równa ilości punktów.

"Podpatrzeć" się nie da, kiedyś - bardzo dawno temu - pisałem do Webcenter, o strony gdzie moje linki są wyświetlane, ale nic z tego, zapewne jak ich zapytasz też Ci nie odpowiedzą.

Pzdr.

Ay, caramba!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności