Skocz do zawartości

Pozycjonowanie w PHP-Fusion

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Chodziło mi o to, że nie bardzo mam wpływ na moją stronę, ale być może wynika to z tego, że nie do końca znam jeszcze PF. Właśnie sobie uświadomiłem, że można tam dodawać jakieś panele :) i pewnie poznam jeszcze wiele zalet tego CMS-u. Wygląd mnie tylko odstrasza - szczerze mówiąc, gdybym wszedł na taką stronkę opartą na PF, to nie wiem, czy bym tam długo został...

Ok, o taką odpowiedź mi chodziło :) Dzięki!

A w jaki sposób ma wygląd nie odstraszać kiedy używasz darmowego serwa bnx.pl, który od razu instaluje skrypt. Przecież tam nawet dostępu do ftp nie masz.

Ze stronką na fusionie można bardzo ciekawe rzeczy zrobić, zwłaszcza dlatego że dostosowanie pod to szablonu jest dziecinnie proste.

multikonto

full on-site :)

- likwidacja przekierowania na news.php

- przyjazne url'e

- pozbycie się sesji

- zwiększenie ilości linków wewnątrz strony

- automatyczne (i indywidualne) meta tagi

większość niestety trzeba napisać samemu albo komuś zlecić :)

PS. 3 linki w stopce.

Raczej nie, choć może się już coś zmieniło:

- jak zlikwidować news.php znajdziesz na forum php-f

- przyjazne url'e - wzór w necie znajdziesz (nie do całości), ktoś na forum php-f robił takie coś, ale to było gorsze od tych serwowanych przez php.

- hmm, tu nie pamiętam :)

- nie ma

- sklejałem z dwóch

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności