Skocz do zawartości

flankerds.com

Flanker

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Wraz z rozpoczęciem roku kalendarzowego wprowadziłem nową szatę graficzną. Strona stworzona jest głównie po to, aby udostępniac darmowe szablony xhtml i css które sam tworzę. Dodatkowo na stronie mam zamiar umieszczac różne porady i artykuły. Niedługo zabieram się za jej pozycjonowanie.

www.flankerds.com

Dziękuję za oceny :)

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Stronka ogólnie spoko, ale mimo to i tak jest kilka rzeczy do których można się przyczepic ;p.

Menu górne źle mi się wyswietla, po najechaniu na link wysuwa się wprawdzie lista odnośników, ale w taki sposób iż połowa slowa na ktore najechalem jest zaslonięta. Pozatym nie jestem fanem wyśrodkowywania menu. Logo moim zdaniem powinno być jakieś ogólne, kolorowe, może jakiś abstrakcyjny motyw. Nie ma sensu umieszczac swoich prac w logu bo i tak nikt nie będzie ich tam oglądał, a nie robią one dobrego wrazenia jako top.

Ale o gólnie jak już mówiłem nie jest zle. Czcionki bardzo ładnie dobrane pod względem kolorystyki, zero tabelek, przejżyście - git.

Strona wydaje mi sie hm..uboga. Warto tez zrobic wiekszy odstęp pomiędzy menu a Adsense, bo ich regulamin zabrania umieszczania reklam w taki sposob, tj umieszczania reklam przy nawigacji strony, gdzie łątwo o przypadkowe kliki.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Hmmm.. na początku nie wiem dlaczego ale pomyślałem że to kolejne forum - ale nie, więc jedziemy dalej ;) U mnie górne menu działa ładnie, nic nie zasłania. Prawe menu bym hover poprawił bo nie daje fajnego efektu. Podlinkuj logo. Od strony kodu - oka. Aha, możesz poczytać o dziale kontakt bo ubogo u Ciebie :-)

logo-stat4seo-blue-small.png

Dziękuję wam za wszystkie oceny, co do górnego menu to wysuwająca się lista odnośników będzie zlikwidowana i ogólnie postaram się stronę troche wzbogacic. Jeśli chodzi o logo, to nigdy nie mam na nie pomysłu :) Natomiast do działu kontakt nie przykładałem narazie dużej wagi, ponieważ głównym celem strony są darmowe szablony, a moja oferta tworzenia stron na zamównienie jest narazie nieaktualna z powodu braku czasu i pracy nad własnymi projektami.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności