Skocz do zawartości

Prawda czy fałsz ? w pozycjonowaniu

Xann

Czy są frazy w polskim necie których nie można wypozycjonowac do TOP3 w rok czasu ?  

65 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy są frazy w polskim necie których nie można wypozycjonowac do TOP3 w rok czasu ?

• 23
    • NIE MA
      23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zwykły zakład np o 20 tys zł kase deponujemy wygrywający zabiera jak suma zamała to możemy podnieśc
Dla zabawy to dla mnie za dużo pracy (i wydatki), ale myślę, że za 24k netto (2k miesięczne) można takiej frazy (i wszystkie inne podane w tym wątku) w ciągu roku pozycjonować w TOP3.

ale Xann czego ma to dowiesc?

czy sie da czy sie nie da?

Tak samo mozna zadac pytanie "Czy sie da zarobic 1mln zł w ciagu roku"

Używaj Cuilla i Hakii

A zmierzam do tego ze są takie frazy których nie można wbić to TOP3 w rok czasu, bo ten TOP3 też jest ciągle pozycjonowany a nie spoczywa na laurach. Nie sztuka powiedzieć da się i już. TTSEO mówisz ze o 24k netto przyjmiesz zakład tak ?

Marketing internetowy dla firm

Xannie chłopcze, za 2k miesięcznie to można sobie pozycjonować... Możemy podpisac umowę 20k miesięcznie, i dla wygranego 20k :) oczywiscie, jak nie osiagne top3 to zwracam całą kase + 20k wygranej !!!

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

akurat zły przykład:

na 2 jest strona z Apr 14, 2007 i

na 5 jest strona z Nov 06, 2006

No co ty?

to o 301 nie słyszał ??.

[EDIT]

Sorki jez juz o tym napisał

W rok się da

tylko nie za kwotę 2K/miesiąc

Normalnie w rok nie da się zrobić wilu fraz. Ale kiedy koszty nie grają roli to i czas się skarca.

Jeżeli jest fraza która daje 50K zysku na rok, a ktoś da za jej pozycjonowanie 100K miesięcznie wtedy robi się to szybciuteńko w 6 miesięcy.

Jak ?

Kupujesz stronę najlepiej z pozycją top4 do top9 i 301 i dobijasz linkami wyżej - ekonomicznie bez sensu :)

A zmierzam do tego ze są takie frazy których nie można wbić to TOP3 w rok czasu
Może, że są, ale IMHO bardzo mało - i nie widziałem w tym wątku przykładu z ktorym się zgadzam (może poza bielizna - ale nie chcę mi się o po 21-iej robić analyze seo).
bo ten TOP3 też jest ciągle pozycjonowany a nie spoczywa na laurach.
To wiem, ale też nie pisałem, że to proste... (i widzę, że np. na "pozycjonowanie" konkurencja (poza TOP3) jest bardzo poważna).
TTSEO mówisz ze o 24k netto przyjmiesz zakład tak ?
Zakład - raczej nie. Umowa o pozycjonowanie (wynagrodzenie za wyniki) - tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności