Skocz do zawartości

Gdy crashxt doladuje sobie skype :P

CrashXT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziękuje za tak pozytywny odbiór :) Powtarzając za mandaryna powiedział bym, że jesteście zaje**** :) ... Wasze miłe wypowiedzi zmotywowały mnie do dalszych nagrań :P Od jutra codziennie na PiO ...:)

P.s. pijcie z kimś przez tydzień to nawet herbata będzie wydawać się zabana :)... przez was ide do calodobowego kupić sobie 0,7 ... przez was nie postawie dzis wiecej spamów :P...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Dziękuje za tak pozytywny odbiór :) Powtarzając za mandaryna powiedział bym, że jesteście zaje**** :) ... Wasze miłe wypowiedzi zmotywowały mnie do dalszych nagrań :P Od jutra codziennie na PiO ...:)

P.s. pijcie z kimś przez tydzień to nawet herbata będzie wydawać się zabana :)... przez was ide do calodobowego kupić sobie 0,7 ... przez was nie postawie dzis wiecej spamów :P...

Tak się dziwnie składa, że kiedy w Nowy Rok wszedłem o bliżej nieokreślonej godzinie rano na PiO zauważyłem, że byłeś on-line mniej więcej o 0.00. No cóż ...

multikonto

CrashXT spoko ja cię rozumiem.... ja mam filmik z sylwestra jak stoję pod posterunkiem policji i śpiewam "Policja tu Policja tam Policja **** zrobi nam".... ale wam nie pokaże bo nic w tym śmiesznego... czekam na kolejne nagrania tylko:

- mów trochę głośniej

- i śmieszniej

Pozdro! :P

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Salek1989 ja komp mam włączony 24/7 i w sylwestra tez ;), a ze lubie bawic sie w domu (o czym sasiedzi przypominaja sobie codziennie) to ...

Czesc osob mogla sie osobiscie przekonac co robie nocami przy kompie jak sobie za duzo wypije :)... a w sylwestra to byl chyba 5 dzien ciagu :P...

A spisek jest i to wielki :) chcialem sobie domene podlinkowac i sprzedac na allegro bo bolsa chce kupic sobie takie 1,5 l za 74 zlote, ale brakuje :P...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności