Skocz do zawartości

Witam sie!

carvino

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Czytam to forum juz od ... no około 2 lat...

To dość sporo... do tematu pozycjonowania podchodziłem kilka razy i musze powiedzieć ze chyba dopiero teraz udało mi się przebrnąć...

Za pierwszym razem miałem wrażenie że napotkałem na ścianę. Za drugim razem zrozumiałem że linki są ważne... :)

Natomiast dopiero za 3 podejściem (pod koniec listopada) zacząłem coś rozumieć...

Efekty... na hasło średniej trudności awansowałem ze 170 miejsca na 20-25 :) w miesiąc czasu...

dalsza wspinaczka nie bedzie latwa - ale juz poczynilem pewne starania by stalo sie to latwiejsze...

Jak to osiągnąłem - przeczytałem chyba pół forum - z 2-3 razy :]

jak czegos nie rozumialem - czytałem drugi raz

jak za drugim razem nie zrozumiałem - zostawiałem na chwilę by zrobić 3 podejście...

Głównym problemem zrozumienia jak działa pozycjonowanie jest kwestia tego, iż dobre pozycjonowanie to proces cholernie złożony.. Tego nie da się opisać w jednym poście.

To jest jak z obrazem - każdy namaluje kwiaty w dzbanku - ale każdy namaluje je inaczej, za pomocą innych narzędzi...

Wiec witam się i dziękuje zarazem....

Aż trudno mi w to uwierzyć :)

Jak tylko wszedłem na to forum - zarejestrowałem się. Mam taki nawyk, aby w każdej chwili móc, ewentualnie oczywiście, o coś spytać :-)

Ale witamy, witamy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności