Skocz do zawartości

Co sądzicie o BIZNES-HOSTING.PL ? Warto?

fuxszyk

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w 99,9999999999% porządnych firm

Warto dodać polskich. Za granicą raczej nie stosuje sie darmowych okresow probnych, a jedynie zwrot pieniedzy w jakims czasie. I wtedy konta są aktywowane po dokonaniu zapłaty - nie zawsze automatycznie, nawet przy płatnościach kartą / pay pal.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Ja nie wiem poco ktoś wyciąga z netu takie hosting jak biznes-hosting.pl i ma zamiar wykupić serwer.

Przecież jest od pierona innych firm które wyglądają dużo lepiej i są dłużej na rynku...

@fuxszyk

Czyżbyś już sprawdził wszystkie inne hostingi że się interesujesz takimi krzakami?

Tak czy tak to zachowywujesz się jak frajer. To jest szajs nie hosting widać już po grafie... A skoro już wszystkie inne sprawdzałeś to powinieneś się nauczyć że za pół darmo dostaniesz pół-hostingu (no chyba że jesteś frajerem i dalej będziesz szukał taniochy.)

Tyle na forach się pisze o porządnych firmach hostingowych a ludzie nadal pchają się w to gówn*

Jaro... czytalem temat na wht w ktorym sie zalisz i nawet inne firmy jak insane napisaly ze uzywasz jakis badziewnych qlwebow... juz bez przesady, chyba kojarze Twoja stronke i od dwoch dni nie moge sie na nia dostac po tych Twoich przenosinach na prohost, teraz wskazuje jeszcze inny serwer i mam pusta strone.. ;to wlasnie ten lepszy hosting???? wez pomysl dwa razy zanim cos napiszesz bo kazdy moze miec swoje zdanie.. nie ma hostingow idealnych.

nie dodałem jednego ważnego faktu, że admin mi nie zarzucał iż generuję zbyt dużego obciążenia. Po monitoringu odpisał, że utrzymuję się w normalnie.

Tylko, że nie zmieniło to faktu błędnego wyświetlania stron.

Bronicie tego badziewia jakby wam zapłacili. Znam kilka osób co ma dokładnie te same problemy nawet przy o wiele mniejszych serwisach!!!

NIE POLECAM. NIE DAJCIE SIĘ ZMANIPULOWAĆ

Panie Jarosławie, pytając o obciązenie pytał Pan o jeden serwis, na koncie utrzymywał ich łącznie kilkanaście o czym juz pisałem na WHT. Dodatkowo, stwierdzenie o którym Pan mówi, dotyczące generowania małego obciążenia padło bodajże w lipcu, a od tego czasu uruchomił Pan kilkanaście qlwebów, wordpressów i podobnych skryptów.

Zarzuty o tym, że płacimy komukolwiek za dobre opinie w najbardziej dyplomatycznych słowach mogę opisać jako niestosowne (zwłaszcza ze w stopkach wypowiadających się forumowiczów są adresy stron znajdujących się na naszych serwerach). Mogę poprosić jedynie o więcej powsciągliwości i zrezygnowanie z jednobiegunowego widzenia sprawy. Śmiem także twierdzić, po przeczytaniu historii Pana blisko stu ticketów (kilkaset wymienionych maili), że każdy został obsłużony z należytą uwagą.

90% naszych Klientów uiszcza płatność w cyklu miesięcznym, rezygnacje wynoszą około 5%, więc śmiem twierdzić, że nasza polityka kontrolowania obciążenia, dzięki czemu jeden Klient probujący zrobić z serwera shared dedykowany otrzymuje po prostu błąd "internal error" przy za dużym obciążeniu jest odpowiednia. Nikogo do niczego nie zmuszamy, nie sprzedajemy hostingu na 5 lat do przodu z umową nie do rozwiązania, ani nie używamy żadnego innego typu kruczków.

Dziwi mnie jedynie Pana wyraźna chęć zdyskredytowania naszego hostingu, przy jednoczesnym wychwalaniu innych firm, mimo tego, że po pierwsze bez problemu chcemy przyznać Panu zwrot gotówki za niewykorzystany okres (zamówił Pan hosting na rok), mimo tego, że nie jesteśmy do tego zobowiązani a po drugie Pana serwis na tym nowym hostingu z tego co widzę obecnie nie działa, a większość contentu utrzymuje Pan jednak nadal u nas..

Jak rozumiem jednak wie Pan z góry, że wszystko będzie działać na innym hostingu dobrze, a generowane obciążenie będzie prawidłowe. Jako ciekawostke podam, że obciązenie naszego serwera purple, gdzie jest Pańskie konto spadło o około 15% po przepięciu przez Pana domeny serwisu Serialowo na inny hosting.

Z podrowieniami,

net.easy, Patryk.

Domeny, tani hosting, hosting SEO, hosting reseller, VPS root i managed na www.neteasy.pl

Program partnerski (20% prowizji) - www.neteasy.pl/pp.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności