Skocz do zawartości

[startup] www.otopr.pl

xorcio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przedstawiam stronę www.otopr.pl.

W zamyśle jest to serwis, który współtworzą właściciele agencji PR oraz firm chcacych pisac o sobie i swojej działalności.

Powstał jako przyszly satelita większego projektu, ktory niestety z takich czy innych wzgledow nie wystartuje.

Chcialbym sie dowiedziec co o nim myslicie i jakie są grzechy głowne. Jestem na etapie zbierania się do pozycjonowania tego serwisu - do tego przyda się pewnie lektura tego forum.

pozdrawiam,

• 3 miesiące temu...

1. Dobry choć nie supernowatorski pomysł. Jest już kilka jednak to ciągle mało.

2. Mało widoczna kategoria w listowaniu newsów

3. Spróbuj wyszukać frazy: %%

4. Brakuje mi na głównej stronie jednego zdania prócz "informacje prasowe" o czym serwis traktuje

Chyba ładnie się rozwijacie. Na jakie problemy natrafiliście, czego Wam brakuje?

NIe jest zle, ale konkurencja to:

CafeNEwsWire.pl i NetPR.pl

Brakuje mi kategorii NAUKA! (nie, nie mozna podciagac tego pod Edukacje - wyprzedze odpowiedz !!! NAuka to badania naukowe, farmacja i sa przeciez firmy PR, ktore obsluguja firmy nowych technologii (nieinformatycznych) np. firmy farmaceutyczne i inne prowadzace badania, stad taka sugestia tej kategorii :rotfl:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności