Skocz do zawartości

Jak lepiej dostosować reklamy?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam taki problem. Na stronie www.silkroadonline.com.pl mam jednostkę reklamową googla.

Sęk w tym że wyświetlały się tam głównie reklamy firm, z którymi staramy się walczyć. Chodzi o sprzedaż golda, botów, hacki itp.

Nie chcemy tego na stronie więc systematycznie blokujemy takie reklamy...

Problem w tym że google ma problem z dobraniem interesujących reklam, bo cóż może być ciekawego w reklamach na temat SilkroadOnlina aka Jedwabny Szlak?

Chciałbym więc zmusić googla do reklam innych produktów, takich jak sklepy muzyczne, inne gry online itp...

Sęk w tym że nie wiem jak to zrobić. Rozumiem że google to reklamy kontekstowe i dobierane są na podstawie treści strony.

Moje pytanie brzmi. Czy można powiedzmy dodać ukrytą treść gdzieś do strony żeby zmusić do wyświetlania reklam które będą bardziej atrakcyjne? No i najważniejsze: czy jeśli można tak robić, to czy google może za to zbanować?

Dziękuje i pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności