Skocz do zawartości

Hybryda

pawelkorn

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda, że nie akceptujecie podstron...

Wedlug mnie to wlasnie zaleta :D Po co robic kolejny smietnik ? Zdaje sobie sprawe, ze na podstronach sas rowniez wartosciowe strony, ale w wiekszosci sa to jakies smietniki.

Podlinkowac go i wydaje mi sie ze bedzie mial kopa.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W operze pod każdym wpisem podkategorii wyświetla się taki wielki, szary, pusty kwadrat o wymiarach tak na oko 500px na 500px.

W FF i IE zamiast kwadratów są ładne linie i takie malutkie prostokąciki. Poza tym wszystko ok!

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Być może będzie... ale nie w najbliższym czasie. Jeśli tak, to będzie to wymagalo przerobienia kilku rzeczy (zwłaszcza panelu) i procesu instalacji tak żeby mogł sobie z tym poradzić przeciętny użytkownik znający tylko html'a. I jeśli będzie to prawdopodobnie będzie płatny, ale jak już wspomniałem nie w najbliższym czasie.

------------------------------

Wideofilmowanie rzeszów

Co nowego?: SEO Narzędzia

Katalog regionalny: Twojepodkarpacie.pl

Dorzuciłbym tytuł wpisu, do title, bo teraz jest:

nazwa podkategorii / kategoria /nazwa podkategorii, trochę bez sensu.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Już lepiej, ale nie do końca o to mi chodziło, lepiej by było:

Katalog / Kategoria / Tytuł Wpisu ;)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

jestesmy w trakcie prac to narazie testy

twoja opcja jest ok, ale ja myslalem tez nad "Tytul wpisu / Kategoria / Podkategoria"

?

----------------------------------------------------------------------

Promocja stron | Katalog AGD RTV | Public relations blog

Poprawka w tytule szczegolow wpisu zasugerowana przez Mar'a zostala naniesiona. Czekamy na kolejne propozycje oraz uwagi odnosnie katalogu. Tymczasem zapraszam do dodawania stron.

Pozdrawiam

sprostowanie:

poprawka została naniesiona, ale nie ta proponowana przez Mar'a :)

-------------------------

Budownictwo

Zawsze możesz jeszcze zmodyfikować, keywordsy oraz description, tak by były unikalne dla każdego wpisu :dirol:

przykład:

https://www.mar.az.pl/pozycjonowanie,i,optymalizacja,-22.html

Mar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności