Skocz do zawartości

Nowy "filterek"

Mendax

Rekomendowane odpowiedzi

to ja tez juz wiem dlaczego z 1 miejsca utrzymanego przez prawie rok na jedna fraze jestem juz dalej ;) wlasnie w okolicach 6 pozcyji

tylko jest to od kilku tygodniu u mnie, i tez sadze ze mam jakis filtr choc czas pokaze :) co sie stanie

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

teoria Beerbanta bylaby dobra, gdyby nie fakt, ze ofiara tego buga/filtra padaja nie tylko strony "naturalnie" pozycjonowane, gdzie rzeczywiscie w anchorach sa odmiany fraz, ale tez te pozycjonowane "na chama" bez odmian, itp...

no, chyba, ze chodzi o tresc danych stron, ale to rowniez nie do konca mi sie podoba, bo przeciez trzeba zauwazyc, ze spadaja strony z top3, czyli takie, do ktorych "kilka" linkow prowadzi, a wiec tresc na nich nie powinna miec szczegolnie wiekszego znaczenia...

pozostaje jeszcze kwestia, ze spadek nastepuje na pozycje 6-7, czyli najrzadziej klikalne pozycje w SERP top10.

Fabryka Spamu - mój SEO-blog

Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza.

• 2 tygodnie później...

martinewg, wez tez pod uwage to ze byl/ciagle trwa update PR i wystepuja skoki tymczasowe w serpach.

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Na dwóch poniższych DC nie występuje Penalty #6:

https://64.233.163.107

https://64.233.167.107

Dla przykładu: moja strona dotknięta tym filtrem/bugiem/testem na wszystkich pozostałych DC na kilkadziesiąt fraz jest na 6 miejscu. Na tych dwóch na normalnych miejscach (1-3). Sprawdźcie swoje strony, które podejrzewaliście o Penalty #6.

Swoją drogą - czy fakt, że na dwóch DC pojawiły się wyniki bez Penalty #6 oznacza, że sytuacja wróci już wkrótce wszędzie do normalności?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności