Skocz do zawartości

Rozmieszczenie Adsense w Coppermine Photo Gallery

ccx

Rekomendowane odpowiedzi

Rozchodzi mi się o rozmieszczenie reklam w galerii CPG. Nie mam pomysłu jak można zrobić to tutaj najlepiej. Mam galerię która posiada spore statystyki odwiedzin, ale klikalność jest znikoma. Zresztą się nie dziwie. Jak można wykorzystac potencjał tej galerii? Może ktoś mógłby się pochwalić swoją galeria na CPG z rozmieszczonymi tam reklamami?

Z góry dziękuje. Pzdr. :hello:

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Rozleniwiles sie lisku ;]

E tam, zawsze byłem leniwy. :)

Wracając do meritum, na stronie głównej dodałbym pierwszą poziomą jednostkę (468x60 lub tę dłuższą, zależnie od wymiarów galerii na stronie) pomiędzy kategoriami.

Jedną dałbym wewnątrz listy albumów.

Wewnątrz albumu (czyli np. tutaj) dałbym jednostkę zaraz pod paskiem z tytułem albumu.

Na stronie zdjęcia (tutaj) dałbym jednostkę (poziomą lub wielką 336x280, może nawet dwie takie obok siebie) ponad informacjami o pliku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności