Skocz do zawartości

Brak wolnego czasu:(

Lasuch3

Rekomendowane odpowiedzi

szkoda troszke czasu na to pisanie poniewaz zasmiast konkretnych odpowiedzi jak zwylke to bywa na forum znajdzie sie kilka osob ktore tylko przesukuja posty udzielajac bzdyrnych odpowiedzi, przeciez nikt nie kaze wam odpisywac na te posty a jesli ktos jest sflustrowany ich trescia niech sie pujdzie do mamy wyzalic a co do ostaniego postu to wedlug twoja myslenia to mozna cie odstrzelic poniewaz w polsce jest ponad 40mln osob i po co nam jeszcze jedna taka sztuka ale odpisze ci ze po to mi mniejsce abym wiedzial jakie sa wyniki mojej pracy i dla mnie ty jestes top 40000001

pujdzie

ja Tobie proponuje solidnie odrabiac prace domowe z jezyka polskiego. Na forum o pozycjonowaniu gdzie wiekszosc userów to ludzie którzy zajmują się pozycjonowaniem i robią to jako firmy, w firmach lub na własną ręke pytasz o najlepsze firmy?. Odpowiem Ci że takich nie ma. Wrzuc ogłoszenie do odpowiedniego działu i czekaj na oferty i nie marnuj czasu użytkownikom tego forum.

W tej branży wyniki pracy można oceniać powiedzmy w TOP20 zależnie od trudności fraz, a nie TOP1000.

Tak jak napisał Adek. Złóż ofertę na forum, podaj jej szczegóły (strona, frazy) i czekaj na odpowiedzi, oceń portfolio, referencje oraz samą ofertę.

P.S. Co najwyżej to możesz sobie (od)strzelić jakiś ładny słownik ortograficzny ;-)

Pozdrowienia

ty nie masz czasu, inni też go nie mają. Szanuj czas innych a inni zaczną szanować Twoje wypowiedzi i pytania. Podpowiem Ci jeszcze że to że ktoś jest pierwszy czy 2 n apozycjonowanie to znaczy napewno że zna sie na robocie, ale czy otrzymasz od niego ofertę najlepszą? Nie wiem. (jeśli wogóle otrzymasz ;d )

adek troszke cie nie rozumiem

przeciez ja ci nie zmuszam do odpisywania jesli nie masz czasu nie odpisuj

i po co sobie stawarzac problemy

Czas na odpisywanie jest.

Tylko rozpracowanie Twoich wypowiedzi graniczy z cudem. Używaj interpunkcji, nie czyń błędów ortograficznych i się skup.

Naprawdę nikt nie ma czasu, żeby czytać jeden post 5 razy, żeby zrozumieć o co chodzi.

P.S. Zrozumienie odpowiedzi też jest bardzo istotne, bo jeśli tego nie uczynisz, to będziemy sie kopać w tym temacie przez rok.

i jak prawie każde sote - co innego widzi google co innego user :)

inne menu dla google + link do mapy (systemiku pozycjonującego)

ciekaw jestem kiedy google zacznie masowo czepiać sie sote ;)

rOOt

fasttony.es - reklama na facebook.com

Aplikacje facebook - tworzenie aplikacji na facebook.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności