Skocz do zawartości

Nic nie widzę.

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"Wolność Tomku w swoim domku"? Jako, że jest to forum publiczne Admin powinien uwzględnić wszystkich użytkowników przed radykalnymi zmianami wyglądu.

W Twoim rozumowania mam rozumieć, że ja i wielu innych mamy sobię pójść stąd?

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Ja też uważam, że przesadziliście. Czy nie wystarczy, że w TV na każdym kanale leci Big Brother ze śmierci papieża? Jest mi przykro, ale jakiś umiar należy zachować...

Czy prosisz o zdjęcie wiszącego na ścianie krzyża w mieszkaniu Twojego

znajomego? Barwy tego forum, barwy także moich, czy innych serwisów

są właśnie takim krzyżem. Dziś i w najbliższych dniach świadczyć będą

o naszym przywiązaniu do osoby Jana Pawła II, o dzisiejszych uczuciach.

Słowa 'przesadziliście' są więc nieadekwatne do sytuacji i świadczą

o braku szacunku dla uczuć innych. Tak na to popatrz...

Btw, nawet Castro okazał szacunek odejściu Papieża - na Kubie będą

transmitowane uroczystości pogrzebowe...

Szy.

pożywka dla mediów... duża oglądalność, jutreo nakłady prasy zostana wykupione... typowe dla naszych czasów. nawet taka smierć jest transmitowana od 2 dni dokładnie jak big brother... ;)

pożywka dla mediów... duża oglądalność, jutreo nakłady prasy zostana wykupione... typowe dla naszych czasów. nawet taka smierć jest transmitowana od 2 dni dokładnie jak big brother...

Wiesz, to nie jest dzień na dyskusję, bo większość z nas co innego ma

w głowach. Jednak porównać medialne prostactwo do śmierci jednego

z największych ludzi w historii świata... to... ech.

EOT, Alt+F4.

Szy.

byc moze to dlatego ze to najwieksza tragedia tego stulecia (o ile nie tysiaclecia) dla naszego kraju - nie wiem czy zdajecie sobie z tego sprawe

a wiec  :-$

Tragedią jest to, że zostałem zmuszony do korzystania z tak paskudnego i nieczytelnego stylu forum. Jeśli tak bardzo Admin pragnął pokazać swój żal, to mógł tylko domyślny styl zrobić w ten sposób, a nie wszystkie.

Czy prosisz o zdjęcie wiszącego na ścianie krzyża w mieszkaniu Twojego 

znajomego?

Nie zaglądam do sąsiadów.

Komu nie pasuje niech sobie idzie.. 

Pozdrawiam

Zachowaj swoje pozdrowienia i idź do kościoła, skoroś taki w żałobie pogrążony.

Dla niektórych jest to sprawa ważna i poważna i należy to uszanować. Prosimy więc o spokój i zrozumienie.

Dla niektórych nie jest. Rzekłbym, iż nawet odwrotnie. To forum nie traktuje o papiestwie, a o pozycjonowaniu stron. To tak dla przypomnienia.

pożywka dla mediów... duża oglądalność, jutreo nakłady prasy zostana wykupione... typowe dla naszych czasów. nawet taka smierć jest transmitowana od 2 dni dokładnie jak big brother...
Ja też uważam, że przesadziliście. Czy nie wystarczy, że w TV na każdym kanale leci Big Brother ze śmierci papieża? Jest mi przykro, ale jakiś umiar należy zachować...

Nie tylko w mediach, ale nawet niejaki MMP zapragnął czerpać z tego korzyści dzięki Linkorowi. Bez obrazy, ja do tego nic nie mam. Choć uważam, że TV powinna przestać być monotematyczna nawet w tak pseudoreligijnym kraju.

Dobrze, że jej nie oglądam...

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności