Skocz do zawartości

Nic nie widzę.

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Obecnie nic nie widać!

Najwyszszy czas otworzyc oczy.

Odszedl wielki czlowiek i ja akurat w taki sposob chcialem cos podkreslic to co czuje i taki styl pozostanie przez nastepnych 8 dni.

Szy bardzo dobrze ujal dlaczego tak jest. Wiec dla mnie rowniez EOT.

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Obecnie nic nie widać!

Najwyszszy czas otworzyc oczy.

Odszedl wielki czlowiek i ja akurat w taki sposob chcialem cos podkreslic to co czuje i taki styl pozostanie przez nastepnych 8 dni.

Szy bardzo dobrze ujal dlaczego tak jest. Wiec dla mnie rowniez EOT.

Do zobaczenia za 8 dni zatem.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Media akurat bardzo przyzwoicie sie zachowaly.

Non stop relacje zero reklam. TVN na wszystkichswoich kanalach prezentowal trnasmisje ze TVN24.

TVP polaczylo 2 kanaly.

To samo Polsat.

Wczesniej pisalem o zachowaniu sie portali polskich, ktore wedlug mnie zachowuja sie przyzwoicie.

Jaki widac

https://g0re.net/

FOX TV usemircilo JPII juz w piatek

Check email deliverability tool Maildog

Zachowaj swoje pozdrowienia i idź do kościoła, skoroś taki w żałobie pogrążony.

a moze wlasnie dlatego wielu ludziom jest przykro, ja wiele okazji na spotkanie z Ojcem Swietym zmarnowalem, nigdy nie bylem specjalnie religijny i ta smierc uswiadomila ze zle zrobilem, jest mi z tego powodu bardzo przykro i do mnie to dotarlo, nie mam zamiru nikogo namawiac ale to jest wlasnie najlepszy czas na zadanie sobie pytania jak sie wiodlo dotychczasowe zycie i jakie sie bedzie wiodlo teraz

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

a moze wlasnie dlatego wielu ludziom jest przykro, ja wiele okazji na spotkanie z Ojcem Swietym zmarnowalem, nigdy nie bylem specjalnie religijny i ta smierc uswiadomila ze zle zrobilem, jest mi z tego powodu bardzo przykro i do mnie to dotarlo, nie mam zamiru nikogo namawiac ale to jest wlasnie najlepszy czas na zadanie sobie pytania jak sie wiodlo dotychczasowe zycie i jakie sie bedzie wiodlo teraz

Mysle ze odejscie JPII spowoduje powrot ludzi do wiary.

https://cyceq.bialan.pl/index.php

Zapalmy znicz

"fajne forum"

To jest co najmniej amoralne, dokładnie tak jak napisał Michał -- brak słów. Nie zdziwię się, jeżeli zaraz powyskakują na allegro domeny typu janpaweldrugi, papiez etc...

masakra...

Co na to odpowie forumowicz MMP?

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

intruder2600, no i musze sie z Toba zgodzic ;) Ostatnie 3 dni dały mi dużo do myślenia szczególnie wczorajszy kiesya wróciłem o 22:50 domu i dowiedzialem sie ze Papiez nie zyje. To bylo jak cios, caly czas mialem nadzieje na cud i mysl ze Papiez moze odejsc odkladalem na sam koniec swiadomosci. Teraz juz wszystko wyglada inaczej, nie odszedl jakis Polak, odszedl Ojciec

Heh no mozna powiedziec ze jestem 'slwany' *:/

No nic moj czyn byl wstretny, nie ma co mowic.

Ale na 'usprawiedliwienie' dodam, ze zaczolem 'pozycjonowac' pod ta fraze nie wiedzac co sie stalo(zajrzalem na dol strony wp.pl i zobaczylem ta fraze).

Nie ogoladalem w tej chwili TV ani nie czytalem zadnych informacji na tem temat. Dopiero pozniej sie otym dowiedzialem ze Papiez jest w bardzo ciezki stanie ;)

Na tym forum nie ma zadnych reklam addsense, allegro a takze nie sprzedaje Wiec nic na tej 'akcji' nie zarobilem.

*Jak wiecie gdzie jeszcze omnie pisza poprosze o link na PW

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

To prywatne forum i właściciel może robić co mu się podoba. Mnie tez denerwuja takie prośby: zrób to, zrób tamto. ludzie czasami zapominają, że to nie państwowa instytucja.

też miałem podobne głosy jak zamieściłem taki banner:

liga_stop_banner.gif

MMP: haniebny czyn :P nie tłumacz się bo kurcze rzeczywiście powinieneś się wstydzić.

melassa: a ja mam nadzieję, że skończy sie ten pseudo katolicyzm w naszym kraju. może wreszcie będzie normalnie? heh, chciałbym widziec te tłumy jak przyjedzie do nas nowy papież ;)

eddy: przeczekaj tą zbiorową pokazówę i nie denerwuj sie tak bardzo. :P Mieszkasz w polsce więc powinienes byc przyzwyczajony.

luq: tak sugeruje -> kilka miesięcy temu na pl.biznes był wątek w którym jeden "biznesmen" pytał sie innych co najlepiej sie sprzedaje wśród czarnych fanatyków i z czym ma sie przygotować na śmierć papieża. Jak widać facet o interesach myslał już kilka miesięcy temu więc nie mów mi, że wszyscy są tacy świeci. niestety tak nie jest. ;)

szy: ja nic nie porównuje, to stiwrdzenie faktu. godzine temu właczyłem TV, 1: kościół, 2: kościół, 3: jakas msza, tvn. jakas msza, polsat. kościół... no i czy my zyjemy w normalnym kraju? dobrze, że mam satelite to tam mogłem sobie obejrzeć wyścig F1 w Bahrajnie. aczkolwiek na cnn, cnbc czy skynews tez zrobili sobie pokazówke i cały czas puszczają widok na złozone ciało... brrr... straszne. nawet po śmierci człowiek nie ma spokoju.

i do wszystkich: tak, Karol Wojtyła był dla mnie wielkim człowiekiem, jesli nie największym w moim krótkim zyciu. ale ta zbiorowa polaczkowa histeria po prostu mnie dobija. na każdego przyjdzie pora. ten człowiek i tak juz bardzo duzo wycierpiał, był mocno chory od kilku lat, w tym od kilku miesięcy ledwo dawał sobie radę. a media co? papiez się pokazał w oknie, papiez sie nie pokazał w oknie, papież pomachał ręką, nie pomachał, pozdrowił, niepozdrowił, człowiek jest wykończony a media: _NIE_poprowadzi mszy w święta, _NIE_ wygłosi orędzia... ta szopka trwała juz od bardzo dawna i nawet teraz nie dali człowiekowi naleznego spokoju.

Jezus powiedział:

Gdy się modlicie, nie bądźcie jak obłudnicy. Oni lubią w synagogach i na

rogach ulic wystawać i modlić się, żeby się ludziom pokazać.

Ty zaś gdy chcesz się modlić wejdź do swej izdebki, zamknij dzrzwi i

módl się do ojca twego, który jest w ukryciu.

(mateusza 6, 5-6)

Jan Pawel II korzystal z mediow bardzo umiejetnie by przekazac w przeciwienstwie do papki do okola ze jest cos innego czym czlowiek moze zyc.

Dzieki mediom kazdy z nas moglbyc z nim do konca a on pokazywal ze mozna godnie walczyc z cierpieniem i do konca byc soba.

Najlepszy argument walki kosciola z eutanazja. Dzieki TV JPII nauczal i mysle ze chcial aby media byly z nim do konca.

Czytam niektóre wypowiedzi i mam mała prośbę. Czy choć na jeden tak szczególny dzień możemy przestać się spierać i kłócić. Wyraźmy swój żal w spokoju. A jeśli ktoś w tej chwili nie odczuwa smutku to niech wykaże się odrobiną tolerancji wobec tych, którzy go odczuwają. Naprawdę nie jest to odpowiednia chwila na spory i dyskusje.

Czyli jednak...

do sprzedania domena karolwojtyla.pl @ allegro. Z bezczelnym komentarzem

Pod tym adresem miała powstać strona o Papieżu.

Porażka.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności