Skocz do zawartości

Nic nie widzę.

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

No cóz, widzę, że niedługo nastąpi wniebowstąpienie niektórych uczestników tego forum z nawróconym Intruderem na czele.

Zgadzam sie z Eddym ze strony są obecnie nieczytelne, zwłaszcza dla bliźnich który trochę gorzej widzą, ale zgadzam się również z tym, że jest to prywatna strona Michała i może z nią zrobić co chce, tak jak fajne forum jest prywatną stroną MMP i może z nią robić co mu przyjdzie do głowy.

Pozdrawiam wszystkich Świętych

Agnieszka

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
No cóz, widzę, że niedługo nastąpi wniebowstąpienie niektórych uczestników tego forum z nawróconym Intruderem na czele.

?!

Cięzko mi teraz skupić się na pozycjonowaniu. W ogóle ciążko mi skupić się na czymkolwiek.

Może niech forum służy TYLKO pozycjonowaniu, bo kłócimy się o rzeczy o które nie powinniśmy się kłócić.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

no teraz to mnie zdziwilas - to ze na kims to wszystko zrobilo wrazenie i przemyslal pare spraw nie znaczy od razu ze sie z niego dewota zrobila, bardzo mi milo w kazdym razie :(

Zgadzam sie z Eddym ze strony są obecnie nieczytelne, zwłaszcza dla bliźnich który trochę gorzej widzą, ale zgadzam się również z tym, że jest to prywatna strona Michała i może z nią zrobić co chce, tak jak fajne forum jest prywatną stroną MMP i może z nią robić co mu przyjdzie do głowy.

a czy zgadzasz sie z tym ze Ojciec Swiety sie meczyl i umieral przez dlugi czas a teraz pare osób wybrzydza ze przez jego meki on sie musi "meczyc" bo nie moze sie doczytac ?

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

a czy zgadzasz sie z tym ze Ojciec Swiety sie meczyl i umieral przez dlugi czas a teraz pare osób wybrzydza ze przez jego meki on sie musi "meczyc" bo nie moze sie doczytac ?

Mija kolejny rok rodzi ci się syn, rośnie sobie dzieciaczek aż kończy powiedzmy 5 lat, ucząc się jeździć na rowerze wpada pod samochód, na szczęściew ty jesteś w pobliżu i wbiegasz na ulicę odpychasz go ale sam wpadsz pod to autyo w związku z czym łamiesz sobie obie ręce i nogi.

Twój syn widząc ja cierpisz bierze żyletkę i się tnie na znak solidarności z tobą, bo skoro ty cierpisz to on uważa że on też powienien.

Czy tego byś sobie życzył ?

A teraz odpowiedz na pytanie czy Karol Wojtyła, jeśli rzeczwiście był tak wspaniały jak jego wyidealizowany obraz, też życzył by sobie aby inni cierpieli z powodu jego cierpienia ?

Deili, daj spokój. Dla mnie też nie był autorytetem, ale dla wielu osób* był i należy uszanować ich zdanie**.

Agnieszka, Ty też nie powinnaś się naśmiewać z wierzących. Je do nich nie należę, ale ich toleruję.

Pozdrawiam, J.

*- bardziej lub mniej świadomych

**- bardziej lub mniej świadome

Twój syn widząc ja cierpisz bierze żyletkę i się tnie na znak solidarności z tobą, bo skoro ty cierpisz to on uważa że on też powienien

widze ze tutaj zle to odebrales - ja tutaj dalem prównanie -

ciemna strona na znak solidarnosci / cierpienie Ojca Swietego

to jest tak jakby ktos narzekal - a po cholere mi ojciec umarl i teraz musze nosic czarna ubrania a zle w nich wygladam - o to mi chodzilo

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Czy nie możecie sobie chociaż w tym tygodniu odpuścić? Dużo osób zastanawia się czy to nas Polaków zmieni czy po pogrzebie znowu będziemy sobie skakać do oczu jak widać tutaj jak i na przykladzie p. Wałęsy już zapomnieliśmy o nauce Papieża.

[*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności