Skocz do zawartości

PHPbb by Przemo - usunięcie atrybutu "nofollow" w linkach

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie. Korzystam z Forum na skypcie Przema i chciałbym umieścić na nim kilka linków, ale nie reklamowych, tylko pozycjonujących. Słyszałem, że na Forum PHPbb modified by Przemo jest włączony atrybut "nofollow". Gdzie mogę go wyłączyć, ale nie dla wszystkich linków - tylko dla konkretnego?

Pozdrawiam

A gdzie te linki chcesz zamieścic i w jakim formacie? Jeżeli zamieścisz kod html w stopce czy w innym miejscu to nie będzie nofollow. Jedynie w stopce chyba jest wstawiony nofollow, ale nie jestem pewien czy standardowy czy trzeba tę opcję włączyć.

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Nie musisz go dawać - i tak zostanie potraktowane w ten sam sposób.

nofollow w stopkach (jeżeli w ogóle) zostało zastosowane, aby uniknąć spamu...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności