Skocz do zawartości

MMP przestan pozycjonowac forum pod "jan pawel II"

breja

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli życie to RPG, to Twoja postać właśnie straciła kilka pkt w moich oczach. Ale pewnie to mało znaczące. No cóż.

Hmm ciekawe co byscie powiedzieli gdybym np. zarabial duzo zloty an tym forum pod ta fraza =)

Ty sobie kpisz, czy jaja robisz?

Wszyscy wyraźnie mówią, że zachowałeś się jak ostatni drań, a Ty z takimi przypuszczeniami?

nie pozdr.

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja bym nie odważył się pozycjonować pod to słowo strony, tylko dla zwiększenia oglądalności/zysku.

Niestety są ludzi, którzy to robią...

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

MMP powiem krótko, chcesz linki ?

Przesadzacie już troche z tym JP2, rozumiem że był to człowiek niezwykły i należy mu się szacunek za to co zrobił, ale do cholery to był tylko człowiek !!

Można by podać setki przykładów ludzi którzy zrobili coś więcej niż on, czyli coś bezpośredni dla kogoś, np: Marek Kotański czy Matka Teresa.

Więc albo wrzućcie na luz albo będżcie konsekwentni i oddajcie tym osobom rówie a nawet większą cześć i chawłę

Michał wypozycjonował pod "Andrzej Lepper", przez co po wpisaniu nazwiska tego człowieka pojawia się strona ośmieszająca tego polityka, a nie jego strona domowa, jak zdroworozsądkowo być powinno.

Sytuacja jest identyczna jak z A. Lepperem, tylko że Wy ją zakrzywiacie przez fakt żałoby.

Jakoś nikt nie zauważył że MMP nie ośmiesza papieża.

Usłyszę za chwile "Jak możesz porównywać L. i JP2?" - a JP2 nie powiedziałby że każdy człowiek jest taki sam? Mmm?

Amen !!

Intruder2600: Owszem, to zupełnie co innego.

MMP pozycjonuje pod imię i nazwisko, ale nie ośmiesza osoby.

Michał (i inni) pozycjonują pod imię i nazwisko i ośmieszają osobę.

Obiektywnie rzecz biorąc działanie Michała i innych pozycjonujących pod "Andrzej Lepper" jest o wiele bardziej karygodne.

Akcja "kretyn" to działanie dokładnie takie samo, jak wypozycjonowanie watykańskiej homepage Jana Pawła II pod keyword "idiota" i wypozycjonowanie pod frazę "Jan Paweł II" strony która go ośmiesza. Osobom które tak o nim twierdzą, z pewnością wstawianie linków na stronę będzie sprawiało równie dużo radości, jak Wam - wstawienie linka "kretyn". Bo wyobraźcie sobie, że nie każdy myśli tak jak Wy.

Większość z Was razi to tylko dlatego, że papież zmarł i był dla większości z Was autorytetem - dlatego też staracie się znaleźć jakieś argumenty. IMO, słabiutkie argumenty - jedynym jest tutaj to że Was boli i dobry smak. Szkoda słuchać takiej hipokryzji, skoro sami granicę dobrego smaku wielokrotnie przekraczacie, ale w sprawach, które Wy - subiektywnie - uznajecie za "bardziej słuszne".

Oj, zYm3N, skoro większość tak mówi, to nie znaczy, że wszyscy tak mówią. Ja np. tak nie mówię i nie życzę sobie abyś pisał że "wszyscy tak mówią" - bo nie piszesz w moim imieniu. Możesz napisać "wszyscy z tego forum oprócz Jeża", jeżeli wszyscy z tego forum oprócz mnie wyrażą zgodę na to, żebyś się publicznie wypowiadał w ich imieniu.

Pozdrawiam, J.

P.S. Dodam, że nie czuję potrzeby pozycjonowania pod hasła związane z klerem i tego nie robię.

Jak czytam Wasze posty to zastanawiam się czy wy wiecie co to wiare.

Rżniecie głupa po całości że tacy z was Bogobojni.

Macie słabe pojęcie o tym co to jest wiara.

Uczepiliście się chłopaka bo wypozycjonował to ?

A co zrobił złego ?

Propaguje stronę JAN PAWEŁ II ? i wy mówice że to grzech,

nie jeden w zyciu gorszy popełniliście.

A jak jesteście tacy super wierzący i szanujecie wiare, to wyjasnijcie koledze co robi złego a nie pozywkę sobie szukacie, jak zreszta na każdym kim się da to żerujecie i robicie ataki.

A ja powiem tak jak z Was tacy znawcy Bibli i Religii którą tak się tutaj zasłaniacie

Zanim rzucisz kamieniem zastanów się czyś sam bez grzechu.!!! i to głosi nasza Wiara a nie takie zachowanie jak Wasze.

Powinniście człowieka nakierować a nie zmieszać z błotem wy ludzie religii której nie znacie.

Zrobił błąd - nie błąd nie wam to oceniać !!! (pod względem GRZECHU) może za chwile okaże się że będziecie go rozgrzeszać ?

Może sie okazać że ktoś inny uznaje to za propagacje wiary, i nie wam interpreytować rodzaj tej propagacji.

Hmmm.

Dla mnie, śmierć Papieża jest na pewno końcem pewnej ery.

Ale, chociaż to pewnie kontrowersyjne - dla większości z Was,

uważam, podobnie jak DEILI, że JP2 - przede wszystkim był

TYLKO człowiekiem.

Tymczasem, to co go spotkało - to ubóstwienie za życia (i po śmierci).

Zastanawiam się dlaczego? Co konretnie ZROBIŁ?

(Bo co MÓWIŁ to wiem).

Dla mnie - autorytetem - mógłby być Papież, który opróżniłby

watykańskie skarbce - przeznaczając ich zawartość dla ludzi

potrzebujących. Oczywiście to utopia. Ale w świetle prawdziwej

wiary chrześcijańskiej - wcale nie. Tymczasem żaden Papież

nigdy tego nie zrobił - i nie zrobi.

Natomiast - co do pozycjonowania jakiejkolwiek strony pod JP2,

to sorry, ale uważam że jest to przegięcie.

I nie chodzi mi o osobę JP2 - ale o fakt - "czerpania korzyści

finansowych / reklamowych" - z czyjejś śmierci.

Czyjejkolwiek. Uważam, że chwila kiedy KTOŚ odchodzi

jest to ten moment - kiedy inni mogliby dla odmiany

"skierować myśli ku wieczności". A nie tak jak zawsze -

ku skarbonce.

Bez względu na osobę - jest to "sępie zachowanie".

I jakże typowe, dla rodzaju ludzkiego... :oops:

odśnieżanie, koszenie, usługi transportowe

igły, maszyny dziewiarskie, szwalnicze

moda damska, odzież damska

tak jeżeli zrobił to by czeprać ZYSKI, co innego gdyby umieścił tam informację o Papieżu.

Ale czy czerpał zyski nie wiem i niemam czasu sie tym interesować.

Jedyne co bym na jego miescu zrobił to umieścił tam informację o Papieżu i stronę dalej pozycjonował na to.

On i inni - zrobią to, co będą chcieli.

Ludzie z reguły kierują się własnym interesem,

nawet jeśli nie jest to fair.

Natomiast, według mnie - są po prostu takie sfery, na których nie powinno się zarabiać.

Nie ma to związku z wiarą/rodzajem wiary,

tylko z minimum przyzwoitości.

Jako nie-katoliczka - nie lubię ani hipokryzji, ani sępienia

i totalnego materializmu.

Uważam też, że większość komercyjnych stron firmowych

- które wczoraj/dzisiaj prezentują się na czarno-biało, itd.

(o ile naprawdę nie jest to zgodne z ich światopoglądem)

- robi to POD PUBLICZKĘ.

I dalej stoję na stanowisku, że faktu niczej śmierci,

nie należy wykorzystywać w celach komercyjnych.

Szczególnie, jeśli jest to osoba znana i można się spodziewać

"dużej oglądalności".

A jeśli chodzi o ostatnie "odejścia" - bardziej przeżyłam

to, że nie tak dawno - zamordowano Beksińskiego w jego

własnym domu. Na szczęście pod to - chyba nikt nie pozycjonował

(za mała oglądalność).

odśnieżanie, koszenie, usługi transportowe

igły, maszyny dziewiarskie, szwalnicze

moda damska, odzież damska

surreal i myślę że masz rację, raczej nikt, chociaż niebyłbym pewien tego.

Tak czy tak to sumienie MMP nie moje co robi, ludzie gorsze rzeczy robią i nie będę oceniał dokładnie tego czynu, przyzwyczaiłem się tylko że na forum tutaj jedni oceniają drugich nie spoglądając na siebie, krzykacze którzy się wybielaja oczerniaja innych, żeby wykazać swoja mądrość oczerniają innych.

A ciekawe czy wiedzą że szara strefa to też GRZECH, bo zabierają często chleb ludzią biednym którzy cięzko pracują w zakładach pracy które zamykane są przez szarą strefę, więc ten zarabiać chciał na śmierci a inni zarabiaja nieuczciwie na czyimś głodzie i biedzie.

Tak czy tak te sztuczne upodabnianie się do wierzącego jest denerwujące,

strzelanie buziek :) przez cały ekran to nie dowód jak się szanuje człowieka.

Ale wyjście na ulice i zrobienie czegoś dla innego człowieka to dowód dobroci.

Więc pozotaje im strzelać bużki :( przez pietnaście następnych ekranów bo to jedyny czyn kórym udowodnia jacy z nich dobrzy ludzie - to jest wstyd.

To nie wstyd, to żenada.

Znalazłem pewny wątek na forum, gdzie kiedyś się udzielałem. Wypowiedź znajomego z 20/01/2002, 14:15, temat o wyśnionej śmierci papieża: "umze bedzie kolejny i tak bedzie sie to krecic...".

Miał rację.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

tak racja EDDY to jest żenujące,

ale co to analizować, nie ja będę ich oceniał, niech sobie sami odpowiedzą w głebi serca czy są dobrymi ludźmi, czy są tak dobrymi ludźmi by oceniać drugiego człowieka.

Bo Papież Jan Paweł II i żaden głęboko szanujący się katalolik nie odważyłby się oceniać drugiego człowieka, nie czułby się godzien tego.

Ale jak widać mamy tu wielu godnych ludzi którzy poczuli prawo oceniania wiary innych ludzi czując się lepszymi poprzez strzelenie BUŻKI :) na ekranie.

FajneForum.info Nie przynosi zadnych dochodow i zyskow. A takze nie bedzie ich przynosic, gdyz nie poto je stworzylem.

Powiedzcie mi co was tak naprawde gryzie?

To ze zachowalem sie jak czlowiek pochloniety zadza zysku?

To ze nie mam sumienia, albo mam je bardzo zle, bo zrobiles cos. A mnei nie znacie?

Zazdroscicie tej 'super' dodatkowej ogladalnosci? Moze to slowo jest w top10 na wp i na onecie. Ale pod google nic nie znaczy(przynajmniej na 3 pozycji)

Czujecie ze urazilem wasze sumienie?

Boicie sie omnie co zrobi zemna Bog po tym 'wystepku'?

Jest to grzech?, watpie.

Nie etyczne tak. A ktory z was postepuje etycznie? CHodzby wedlug kodeksu pozycjonera ABI?

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

MMP ja się ciebie nie czepiam, i mam gdzieś jak czynisz to woje sumienie nie mi to analizować i w żadnym zdaniu tego nie wyraqziłem.

Nie czuje się na tyle dobrym człowiekiem bym mógł mówić czy to dobre czy złe

"Ale nie przedstawiaj prosze mi tego ochydztwa śmiesznego IAB nie ABI które jest nie na miejscu. - proszę zrób to dla mnie skasuj to IAB bo to zły przykład.

Mozesz zostawić że wielu z Was postępuje nie etycznie pozycjonując, ale IAB to złe, proszę usuń to i ja usunę tą częśc w cudzysłowiu żeby nie było tematu IAB"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności