Skocz do zawartości

Linki do podstron w wynikach wyszukiwania

Brad

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka cytatów:

Z tego co zauważyłem to:

- dobrze zoptymalizowana i opisana nawigacja

- mocne podlinkowanie podstron

- kiedyś myślałem, że witryna musi mieć długą historię, ale z tego co tu czytam to niekoniecznie

- kiedyś myslałem, że musi być sporo wejść na te frazy bez odrzuceń ale z tego co czytam to niekoniecznie

Strona ma duza przewage nad pozostalymi wynikami
1. Na oko to nie jeden zmarł w szpitalu.

2. Typowy przykład, że generuje to automat.

3. Mała konkurencja.

4. Raczej nie zależy to od ilości zindeksowanych podstron.

Wydaje mi się że wszystko to nie ma sensu, dam przykład. Moja główna strona ma 210 podstron, jest mocno linkowana wewnątrz, domena ma 7 lat bez problemu była w pierwszej piątce na kilkadzesiąt najważniejszych dla mnie fraz, (adult) - nigddy nie była u takich cudaków jak linkownie, czysty html żadnych przekrętów w indeksie czy podstronach, 7 miesięcy temu poleciała gdzieś w kosmos, index obijał się między 300-500 miejscem, podstrony różnie jedne w top 3 inne daleko. Po 3 miesiącach wskoczył index na swoje miejsce w top5, ale na 2 dni i znowu wyleciał gdzieś na koniec. 2 miesiące temu dostałem od googlarki dodatkowe 8 linków i to na najbardzej oblegane słowa czy frazy związane z adultem. Od 2 tygodni na najważniejszą frazę nie ma indexu w wynikach wyszukiwania. Jest pod site: jest w cache: wszystkie podstrony pięknie zaindexowane każda ma jakiś PR, Jest wszystko OK. Tak że z jednej strony dostaje się marchewkę a z dugiej baty, gdzie tu sens i logika. Googlarka to cudak i kiedyś sama się wyrzuci z wyników wyszukiwania , dziwie się że ludzie którzy to tworzą nie piszą na tym forum, bo pewno też guzik wiedzą. No bo dlaczego w wynikach wyszukiwania znajdują się nieraz "strony" w top 20 z opisem title- Index of / Porządne strony wsadza dalej a pokazuje adres bez pliku index Jaki pan taki kram - jednym słowem lipa nie wyszukiwarka, ale jesteśmy na nią skazani

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności