Skocz do zawartości

Filtr lub jakies inne paskudztwo juz ponad 2 tygodnie

Animal

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Moja stronka to:

https://www.giereczki.com.pl/

Niestety 22 grudnia wpadlem w jakies paskudztwo i pospadalem na wszystkie slowa.

Ze slowa "gry internetowe" spadlem z 2 miejsca na 9, a poza pierwszą 3jką to od dluzszego czasu nie bylem(gdyż stopniowo pozycja rosła i nie spadalem)

Na "gry flash" spadlem z 7-8 miejsca na ponad 30 pozycję.

Inne slowa, które nie były jeszcze tak wysoko, ale mozolnie wspinaly się coraz wyżej, wyleciały w kosmos :/

O dziwo na słowo giereczki przed spadkiem byłem drugi, mimo, iż na to słowo się ostatnio nie pozycjonowalem w ogole(tylko troszkę na poczatku istnienia strony), wiec filr za zbyt ostre pozycjonowanie tego anchora chyba odpada

Stronka jest w sieci od poczatku lipca. Z linkami chyba nie przesadziłem. Dodawalem stopniowo do kilku katalogow dziennie. Polecenia site pokazuje mi podobną ilosc wynikow co przed spadkiem.

Nie wiem co się stało, przeciez to niemożliwe, by na wszystkie hasła spasc od razu tak diametralnie :/

Mogłby ktoś bardziej obeznany zerknąc i przeanalizować moją sytuację ? :soczek:

fajne-gry dla każdego | wrzuć materiał na-fejsa.pl | midaslex.pl - odszkodowania

1. Możliwe, że to chwilowe zawirowanie - poczekaj trochę czasu i obserwuj

2. Możliwe, że skończył się wyjątkowo długi FSB, który miał wyjątkowo mocny wpływ (nowe strony normalnie linkowane nie odczuwają zazwyczaj FSB w ogóle)

2. Jest też nieciekawa opcja - Twoją stronę odwiedził pracownik gugla i uznał, że Twoja strona nie jest adekwatna do zajmowanej pozycji, może masz coś skopane na stronie? Obejrzałbym kod, ale po co tam tyle odstępów? Uporządkuj kod, tak aby był w miarę jednolity, teraz musiałbym przewijać w nieskończoność :/

1. No po cichu licze ze to rzeczywiscie jest chwilowe, ale czy 2 tygodnie to "chwilowe"...moze dla google tak, ale dla mnie to cala wiecznosc ;P

2. MAm nadzieje że nie, bo rzeczywiscie bylby to wyjatkowo dlugi FSB, ktory raczej odczulem na poczatku i po jakis 3 tygodniach poczulem spadki

3. Kod uporzadkowalem, zreszta sam nie wiem czemu tak sie rozlazl i to nie tylko w tym pliku :/

fajne-gry dla każdego | wrzuć materiał na-fejsa.pl | midaslex.pl - odszkodowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności