Skocz do zawartości

Darmowe angielskie projekty baz danych w *.sql

Radeq

Pobrałeś?  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pobrałeś pliki .sql ze strony?

• Tak i wystawię na Allegro
      3
    • Tak, całość
      20
    • Tak, 3 lub więcej plików *.sql
      2
    • Tak, jeden-dwa pliki *.sql
      2
    • Nie
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jakiś kolega zaspamił mi angielskimi stronami katalog ze stopki gdzie wszystkie adresy miały adres *.e-you.pl. Kolega chyba zapomniał o plikach sql na stronie głownej e-you.pl więc można sobie przeglądnąć. Kto zna podstawy w mysql i php to sobie poradzi. Nie biorę odpowiedzialności za działanie tych plików. Pozdrawiam.

A następny raz proszę mi nie dodawać angielskich stron do katalogu!

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Witam.

Jakiś kolega zaspamił mi angielskimi stronami katalog ze stopki gdzie wszystkie adresy miały adres *.e-you.pl. Kolega chyba zapomniał o plikach sql na stronie głownej e-you.pl więc można sobie przeglądnąć. Kto zna podstawy w mysql i php to sobie poradzi. Nie biorę odpowiedzialności za działanie tych plików. Pozdrawiam.

A następny raz proszę mi nie dodawać angielskich stron do katalogu!

Ja ci takich na pewno nigdy nie dodam :D

.

A mogłem zrobić przekierowanie przez domenę aby wiedzieć ile osób było chętnych do pobrania.

Vegitaluk masz rację z tym allegro - ciekawi mnie tylko cena i czy będzie sprzedawane z oprogramowaniem (bo to nie jest dużo roboty) czy bez.

(chwile później) Wpadłem, na pomysł że zrobię ankietę :D

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności