Skocz do zawartości

Przywaliłeś linków? Niezaindeksuje!?

cashmajster

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jakiś tydzień, może więcej czasu temu uruchomiłem stronę https://sklep.nabiznes.pl

Chcę, żeby mi tylko zaindeksowało i stronka sobie siedziała. Mam gwarancję, że google widział jakieś 75- 80 linków. (ponad 72 linki z linkorna oraz trochę katalogów). Strona była kilka dni w indeksie, a teraz jej nie ma.

Co jest?

Inną stronę uruchomiłem 3 dni temu (też tylko główna, ale oprawiona w grafikę, no i podstrony "puste", bo puste", ale linki do nich są. Przyatakowałem 32 linki z linkorna (stopniowo przez te 3 dni) i NIC.

Pochopne wnioski: zadużo linków = brak indeksacji.

Wiem, że b. mało czasu, ale powinno mi to przecież indeksować szybciutko. Wordpressy (wpisy) idą do indeksu w 10 minut, a w kilka dni nie może mi zaindeksować głównej domeny lub subdomeny?

Co robić, bo w tym przypadku zależy mi PILNIE na czasie (indeksacji).

Pozdrawiam

Case study jak pozyskać więcej leadów

To nazywasz duza iloscia linkow? No bez przesady, spokojnie :D

Normalne ze czasami wypadnie jak nowa stronka. Ostatnio tez tak mialem, a linkow bylo duzo wiecej.

To ze gogiel zauwazyl link i odwiedzil stronke, nie znaczy ze jak od razu, juz, teraz, zaindeksuje :D

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Jakiś tydzień, może więcej czasu temu uruchomiłem stronę [...] Mam gwarancję, że google widział jakieś 75- 80 linków. (ponad 72 linki z linkorna oraz trochę katalogów).
Skąd masz gwarancję???

72 linków z linkorna z stron głównych to byłby coś, ale 72 zwykłe linki???

Linkorn nie jest zły, ale 72 linki to nic (należy jak linkujesz, ale 80%+ G IMHO tak nigdy nie zaindeksuje).

Tak samo z katalogami: są taki (mało), ktore G zaindeksuje na bieżące, i cała reszta śmietników - i jeszcze cos w środku.

Jeśli jeden katalog to np. dmoz.org, katalog.wp.pl, katalog.onet.pl, to masz racje, jeśli nie, to bez konkretów, trudno coś powiedziec....

Zdobądź kilka mocnych linków zamiast kilkadziesiąt słabych, spośród których zaindeksowanych jest ok. 10.

Miałem podobnie. Też około 60-70 linków z Linkorna, ze śmietników plus kilkanaście katalogów raczej nie mocnych. Zaindeksowało, wywaliło i po jakiś 3-4 dniach wróciło wszystko elegancko poindeksowane.

Ucząc się języków obcych zaopatruj się w odpowiednie podręczniki. Księgarnia lingwistyczna zaprasza do zakupów.

Kilka głównych jest (z innego systemu). Do jednego wpisu (wordpress) też dałem linka, po 10 minutach wpis był zaindeksowany, a strona dalej nie.

No właśnie, a może jest jakiś sposób by pingować za pomocą skryptów lub czegoś innego Googla? To by zapewniło indeksacje stron, spamów, śmietników i wszystkiego czego tylko się chce w kilka minut, max. kilka godzin. Chyba, że są limity podstron na dobę.

Case study jak pozyskać więcej leadów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności