Skocz do zawartości

Przywaliłeś linków? Niezaindeksuje!?

cashmajster

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się mogę pochwalić niezłym wynikiem w indeksowaniu. Samemu nie do końca mogę to pojąć, bo nie dodałem nawet sitemapa.

Stworzyłem nową stronę, na świeżo wykupionej domenie i rozpoczęło indeksowanie jak burza...

2007-09-24 site:0

2007-09-25 site:0

2007-09-26 site:7

2007-09-27 site:10

2007-09-28 site:25

2007-09-29 site:25

2007-09-30 site:8540

2007-10-01 site:10300

To nie był żadnej podejrzany twór. Zwykły sklep internetowy. W dodatku po tej indeksacji dostał takiego kompa, że w niecały miesiąc doszedłem to 3k użytkowników na dzień.

Niestety przy podobnych stronach o tej tematyce, pomimo takich samych technik, nie osiągnęły ani takiego ruch, ani szybkości indeksowania.

Elpav, zaindeksowało po 10 minutach stronę https://sklep.nabiznes.pl

Dzięki :)

Dodałem inne strony, zobaczymy kiedy wskoczą, taką skuteczność powinien mieć Add url w Google- tego też wcześniej próbowałem :)

Case study jak pozyskać więcej leadów

to ja Ci dam mała radę po znajomości.

Spróbuj napisać cos od siebie a nie kopiować żywcem teksty z netu, linkuj dalej i wróc do posta za miesiąc.

Uprzedze Twoje kolejne pytanie:

te teskty:

Książki

Książka to dokument piśmienniczy myśli ludzkiej, raczej obszerny, w postaci publikacji wielostronicowej o określonej liczbie stron, o charakterze trwałym.

Słowo o bardzo wielu pokrewnych znaczeniach. Dzisiejsza postać książki wywodzi się od kodeksu, czyli kartek połączonych grzbietem, które zastąpiły zwój.

Czasopisma

Czasopismo, inaczej periodyk, publikacja periodyczna, wydawnictwo ciągłe, druk ukazujący się najczęściej w określonych terminach, pod nie zmienionym tytułem, posiadający numerację ciągłą.

Zawiera ustaloną szatę graficzną, niezbyt często zmieniający się format i objętość, materiały od wielu autorów i związanych z określoną tematyką.

Magazyny

Magazyn to czasopismo (najczęściej tygodnik), będące uzupełnieniem codziennych wydań określonej gazety, wydawane przez tego samego wydawcę co gazeta, często drukowane na lepszym papierze.

Zwykle magazyny ozdobione są bogatszą zawartością graficznczą niż wydania codzienne. Ze względu na najważniejsze wydarzenia w skali tygodnia związane są z tematyką gazety

Jak dla mnie pokusiłes sie o napisanie tylko o pierwszego i ostagniego zdanie . Daniel, fuj, wstydź się :)

Miałem podobnie. Też około 60-70 linków z Linkorna, ze śmietników...
- jaki z tego wniosek? Nienaturalne jest, kiedy najpierw pojawia się kilkadziesiąt "śmietników" a potem sama wartościowa strona :) Inny wniosek jest oczywisty - lepszy dobry link, niż jego równowartość w śmieciach. Zamiast "śmietników" dodaj stronę do wartościowego katalogu (chyba nie problem ręcznie dodać stronę do katalogów kolegów z PiO?), poczekaj aż załapie i dopiero wtedy linkuj dalej - nabierzesz "mocy" to możesz delikatnie wspomóc się śmietnikami. Można też pokusić się o inny wniosek - jeśli jesteśmy skazani na śmietnik (bo mamy do zaindeksowania powiedzmy 50 zapleczówek i nie opłaca się ich dodawać ręcznie do katalogów), to im mniej śmieciowych linków na początku, tym lepiej. Gugiel łyknie trochę wolniej - za to pewniej. Od kiedy tak bardzo nam się śpieszy?

Dziwna rzecz... wszystkie inne stronki wreszcie poindeksowało, a tej "sklepowej" nie chce ruszać.

Jest cały czas stara wersja i nic się nie zmienia.

Googlowcy forumowcy czy też spam reportowcy? :pytajnik:

Case study jak pozyskać więcej leadów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności