Skocz do zawartości

Linki zwrotne...

blant

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pytanko:

na stronach mam troche linkow zwrotnych linkowanych AB BA jednak gdy sprawdzam ilosc linkow na domenchach jakims narzedziem to pokazuje mi 0 podczas gdy na stronie jest ich np 20 (rozne ip, domeny etc) Hm szukalem conieco w archiwach ale nic konkretnego nie znalazlem, moze ktos wie o co moze chodzic? dodam iz linki za ze stron z pr0.

Nastepna sprawa jak lepiej linkowac? (bezposrednio) AB BA

czy moze AC BA (jakos tak czyli nie bezposrednio) ? :D dobrze to rozumuje?

Odnosnie inbound links juz kumam, czas... myslalem ze moze jak sie na bierzaco dodaje nowe linki to gogiel je lapie przy keszowaniu strony. Widac nie do konca, bo wyniki podskakuja ale linkow to nie za bardzo widac.

Na drugie pytanie nie znam odpowiedzi, roznie ludzie mowia.. ze lepiej bezposrednio ale nie nie bo moze lepiej na okolo... Tak wiec macie jakies sugestie, spostrzezenia? bede bardzo wdzieczny.

Trzecia sprawa.. jak to jest z plikami .php i kozystaniem ze skryptow do dodawania linkow? Deal jest taki: Mam skrypt oparty o mysql i php ktory "automatycznie dodaje linki" do strony. Cala filozofia polega na tym by ten sam link dodac do kilku sajtow na raz nie uzywajac edytora html oraz zeby nie odpalac ftp... itd.. co jest bardzo uciazliwe. Apacz prasuje php i wywala gotowe wyniki pobrane z bazy jednak na serwie lezy php z inlcudem, ma to jakis wplyw na roboty? i czy to jest dobre.. wiadomo reczne updatowanie stron oznacza modyfikacje calego dokumentu czyli (jakis update dla robota)

Prosze o opinie

ps dziekiz za cierpliwosc:)

Tak czytając twój post niestety można dojść do wniosku [ przynajmniej ja do takiego dochodzę] ,że:

1) za dużo "korzystasz" z swojego nicka

2) Nie masz pojęcia o czym piszesz

3) Nie masz pojęcia o czym piszesz- ponieważ -> Apacz nie prasuje tylko [żekazko].. robi to maszyna PHP zainstalowana ....

4) Może poswięć trochę wiecej uwagi pisząc post na jego treść zarówno merytoryczną jak .....

5) i wiele innych...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności