MarcinL Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Wczoraj 13 kliknięć i $0.21 :-| Szkoda gadać. Automatyka SIMATIC Bezpłatna sieć wymiany linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Cytat Mar, a powiedz mi... co Ci po "wartościowej" stronie z hm... unikalnymi opisami GG smile.gif ?A kto powiedział, że to jest wartościowa strona? może wg. Ciebie...I jeszcze jedno, bardzo uogólniasz, pisałeś o bezwartościowych stronach, a pod to podpinasz tematykę, a to są dwie bardzo różne rzeczy. Od dawno było wiadomo, że są lepiej i mniej płatne tematyki, ale nie o to tutaj się rozchodzi. Cytat Zastanawia mnie tylko jedno... po co ja się z Wami tutaj kłócę... skoro i tak wiecie o wiele lepiej smile.gifHehe, sam nie wiem, ale nie lubię jak ktoś ogłasza orędzie, jak by był jakimś "guru": Cytat Boże ludzie...Żal mi Was.... narzekacie i narzekacie... Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 FiKaS napisał(a): Zastanawia mnie tylko jedno... po co ja się z Wami tutaj kłócę... skoro i tak wiecie o wiele lepiej Na moje pytanie w dalszym ciągu nie odpowiedziałeś... Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 to nie jest problem tego ze google sobie za duzo zabiera, wyciaga itd... Problem polega na tym ze ciagle malo jest reklamodawcow, nawet na te zdawaloby sie dosyc interesujace i wartosciowe strony..Google to tylko posrednik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 FiKaS napisał(a): Zastanawia mnie tylko jedno... po co ja się z Wami tutaj kłócę... skoro i tak wiecie o wiele lepiej No bo wiem lepiej. Mam jeden serwis, który w tamtym roku zarabiał w listopadzie i grudniu prawie 100$/mc. Teraz ma tą samą ilość kliknięć, a zarobki wyjdą ok. 30$/mc. Z tego, co wchodzę na stronkę to widzę, że reklamy raczej są te same co w tamtym roku, więc jest to nieco dziwne. A Ty mi cały czas piszesz, że w odpowiedniej tematyce są kliki dobrze płatne. To najwidoczniej moja tematyka była odpowiednia w 2007r, a teraz wg. Twojego uzasadnienia się zrobiła nieodpowiednia... Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Lis, to normalne że stawki na jednych tematykach dużo spadają, na innych mniej, na innych jest bez zmian a na jeszcze innych idzie odczuć lekki wzrost. wiadomo - ogólnie stawki maleją i chodzi mi tylko i wyłącznie o to, że najwięcej krzyku robią Ci co mają z AS po 1-3-5$ dziennie... a przy prostym założeniu że mieli by 10, 100x więcej site to by były super zarobki, hmm ? Carnagge, 100$ / 30 dni - 3,3$ dziennie... przy założeniu 100 klików jest to tylko/aż 3,3 centa , reszte odpowiedzi masz poczęści w odp. do Lisa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Ale wiesz FiKaS ja np. właśnie dążę do tego, żeby mieć 100$/mc, więc takie spadki są dla mnie dramatyczne. Większość osób żyje tutaj z pozycjonowania / spamowania / itp. ale niektórzy po prostu robią to hobbistycznie i chcą sobie zarobić na piwko w piątek wieczorem Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuzik Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 AdSenseLab napisał(a): Problem polega na tym ze ciagle malo jest reklamodawcow Mało reklamodawców, to było trzy lata temu, a stawki podobne. Ilość reklamodawców od tego czasu powiększyła się kilka razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julian Carax Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Cytat Najwięcej płaczu to robią Ci co mają 1-5dolara dziennie na swoich site... Cytat No bo wiem lepiej. Mam jeden serwis, który w tamtym roku zarabiał w listopadzie i grudniu prawie 100$/mc. Teraz ma tą samą ilość kliknięć, a zarobki wyjdą ok. 30$/mc. U mnie sytuacja podobna, tylko, że z średnio 1000$ pozostanie ok. 350$. Prowadzę "normalną" stronę, częste aktualizacje, ma wyrobioną pozycję w polskim internecie. Przy dostosowaniu położenia reklam pomagali ludzie z Google, a tu nagle z dnia na dzień taki spadek bez jakiegkolwiek powodu, bez powiadomienia. Na razie cierpliwie czekam na poprawę i staram się bardziej promować wortal, jednak bez odpowiednich pieniędzy ciężko o reklamę z prawdziwego zdarzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparks Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 AdSenseLab napisał(a): Problem polega na tym ze ciagle malo jest reklamodawcow, nawet na te zdawaloby sie dosyc interesujace i wartosciowe strony..Google to tylko posrednik... Co Ty pier... Internet się poszerza a nie skurcza. Ci co piszą, że w AdSense nic się nie zmienia albo w ogóle nie zarabiają w tym systemie partnerskim albo w ogóle nie mają pojęcia w temacie. I przestańcie pisać bzdury, skoro ktoś podaje Wam przykłady, że zarabiał $100/dzień a teraz ma $30/dzien. Cytat Boże ludzie...Żal mi Was.... sparks.BTW: I to nie jest żadna polskość,którą wszędzie wytykacie drodzy europejczycy/brytyjczycy/amerykanie. Fuj. Monitorowanie raportów giełdowych raporty gpw akcje giełda GPW, NewConnect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bestmedia Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Cytat Życzę powodzenia w stawianiu wartościowych stron z filmikami z youtube :-) Dziękuję ps. Będe narzekał dopuki nie zmieni się to że za 300 unikalnych klików dostaje skromne 3 dolary ;/, bo to moim zdaniem jest szczyt skąpstwa ! G. napewno zabiera dla siebie z tego 9 dolarów. Druga sprawa to kilku miesięcy 70% tego forum pisze ze zarobki ma typu 10 klikow = 15c i nie wieże że kazdy ma strony typu filmiki w internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackDaniels Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 A teraz ja powiem wam cos ciekawego Mam trzy konta rejestracja (polska, niemcy i UK) i wiecie co jest paradoksalne sprawdzane 3 krotnie, wstawiaiajac reklamy z konta z UK mam na polskichj stronach przy polskich reklamach 3 krotne zarobki w porownaniu do polskiego konta i to daje mi bardzo duzo ro myslenia bo patrzac na reklamodawcow i reklamy jakie sa dopasowywane niewiele sie zmienia Ze ogolnoswiatowe zarobki spadly w dol jest zauwazalne wszedzie ale to co zarabia sie na polskim koncie to masakra i to taka ze tylko "kupic sobie pistolet trumne i po zawodach" TO tak jako wtracenie do kolejnego tematu o spadkach zarobkow Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Hmm... narzekajcie dalej =) Nawet Wam to dobrze wychodzi ;-) Ja pauzuję bo w końcu trzeba innym* ustąpić. Tylko proszę, nie róbcie wielkiego halo o spadek parę dolarów. Ci co dalej zarabiają po 100 tyś zł i więcej na miesiąc z adsense jakoś nie marudzą jak Wy pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlonk Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 fikas miałes juz dawno dac sobie siana? wiec skad ten kolejny post? ja na zarobki nie narzekalem.. teraz tez nie narzekam choc narzekam na ich maly spadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Cytat (...) Ilość reklamodawców od tego czasu powiększyła się kilka razy. A wydawców przybyło kilkadziesiąt razy, albo nawet kilkaset... więc wnioski są oczywiste. Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.