Skocz do zawartości

Szczyt skąpstwa ;/

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Masakra jest ;) Ja już nawet przestałem zaglądać na konto AS, bo wiem, że nic przyjemnego na mnie tam nie czeka. Cieszyłem się, że dobiłem do 100$/mc, a teraz będzie z 30$/mc...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Taaa, a widzisz tam AS?

Zresztą patrz, co piszę. Bo nawet jakbym tam miał AS i w tamtym roku miał 100$/mc, a teraz 30$/mc to i tak coś nie tak by było.

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Taaa, a widzisz tam AS?

Zresztą patrz, co piszę.

CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM :)!:)!:)!!!!!!!!

"jak masz strony na taki temat jak te w podpisie"

TERAZ IDŹ PO SŁOWNIK I POMYŚL - czy napisałem "jak masz na tych stronach co w podpisie ?!?!

czy jednak napisałem ze na innych o tak słabej tematyce? :rolleyes::puknijsie:

sigurd, o co sie tak bulwersujesz? Na miejscu prusakolep pomyslalbym tak samo i wcale nie znaczy to, ze nie umiem czytac ze zrozumieniem.

A wracając do tematu. Jestem po testach kolejnych PP i niestety musze stwierdzic, ze mimo niskich stawek Adsense ciagle bije rywali na glowe.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Boże ludzie...

Żal mi Was.... narzekacie i narzekacie...

Czego wy chcecie od AS, skoro umieszczacie tak zarobkowe narzędzie jak reklamy adsense na takich śmieciach jak gry online, filmiki z youtube, opisy gg czy bramki sms ? toż to śmiech na sali... ŻADEN reklamodawca nie zaoferuje tam dużo $ za kliknięcie...

Dziwi mnie również Wasza yntelygencja... ;-) na chłopski rozum idzie wywnioskować które tematyki są opłacalne i które tematyki mają dużo bogatych reklamodawców...

babrajcie sie dalej w swoich "site" z dużą ilością odwiedzin i klikami za 0,001$

Najwięcej płaczu to robią Ci co mają 1-5dolara dziennie na swoich site...

Nie warto czytać takich uwag :)

Podejrzewam, że nie tylko ja ale i niezła elita tego forum ma niezły brecht z Waszych postów =)

No nic, tyle moich wypocin. może przejrzycie na oczy i nie będziecie dramatyzować że dolar spadł z 2.48 na 2.41...

Pozdrawiam.

Czego wy chcecie od AS, skoro umieszczacie tak zarobkowe narzędzie jak reklamy adsense na takich śmieciach jak gry online, filmiki z youtube, opisy gg czy bramki sms ? toż to śmiech na sali... ŻADEN reklamodawca nie zaoferuje tam dużo $ za kliknięcie...

Co mam powiedzieć ja, który mam reklamy AdSense przede wszystkim na "wartościowych" serwisach? We wrześniu na mojej najlepszej (najwięcej wyświetleń) stronie miałem CPC 0,08$ a teraz (grudzień) miałem CPC 0,03$. Przecież nie rozpieprzyłem strony wsadzając tam w miejsce "wartościowego" contentu gier online, opisów GG albo kopii DMOZa...

Piszę w cudzysłowie, bo to moja opinia.

FiKaS , a mi żal Ciebie...

Po pierwsze Bóg nie ma nic z tym wspólnego! Po drugie problem nie dotyczy stron MFA, jak również nie tyczy się Polskich wydawców, i nie ma znaczenia czy masz "wartościową" stronę czy też nie, bo G. pojechało po wszystkich, i po tym co piszesz wnioskuję, że chyba mało wiesz na ten temat, i polecam szeroko otworzyć co się dzieje, i nie tylko w Polsce.

A to, czemu tak jest to już całkiem inna sprawa.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Mar dobrze mówi. Tutaj nie jest kwestią jakie strony się ma tylko to, że zarobki w porównaniu z tamtym rokiem dramatycznie pospadały.

Przecież jest to oczewista oczewistość, przeciętna strona z tematyką gry, bramki sms, gg i filmiki domyślnie generuje dużo większsy ruch

niż przeciętna strona o kredystach czy też nieruchomościach. Nie mówiąc o konkurencji w drogilch tematach.

Tak że każdy oblicza, co jemu lepej się opłaca, 10k uu ze stawką 0,01c, czy 50 uu z klikiem 0,30-0,50. ( a i to nie koniecznie ze tyle dostanie)

Mar, a powiedz mi... co Ci po "wartościowej" stronie z hm... unikalnymi opisami GG ;) ?

Chodzi mi głównie o tematykę oraz o ilość ( no i jakość ) stron z jakimi wchodzisz w AS.

Carnagge, zaufaj mi, że dobierając dobrą tematykę kliki trzymają się na dobrym poziomie ;)

Zastanawia mnie tylko jedno... po co ja się z Wami tutaj kłócę... skoro i tak wiecie o wiele lepiej :)

Życzę powodzenia w stawianiu wartościowych stron z filmikami z youtube :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności