Skocz do zawartości

Szczyt skąpstwa ;/

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Mar, a powiedz mi... co Ci po "wartościowej" stronie z hm... unikalnymi opisami GG smile.gif ?
A kto powiedział, że to jest wartościowa strona? może wg. Ciebie...

I jeszcze jedno, bardzo uogólniasz, pisałeś o bezwartościowych stronach, a pod to podpinasz tematykę,

a to są dwie bardzo różne rzeczy. Od dawno było wiadomo, że są lepiej i mniej płatne tematyki,

ale nie o to tutaj się rozchodzi.

Zastanawia mnie tylko jedno... po co ja się z Wami tutaj kłócę... skoro i tak wiecie o wiele lepiej smile.gif
Hehe, sam nie wiem, ale nie lubię jak ktoś ogłasza orędzie, jak by był jakimś "guru": ;)
Boże ludzie...

Żal mi Was.... narzekacie i narzekacie...

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zastanawia mnie tylko jedno... po co ja się z Wami tutaj kłócę... skoro i tak wiecie o wiele lepiej :)

No bo wiem lepiej. Mam jeden serwis, który w tamtym roku zarabiał w listopadzie i grudniu prawie 100$/mc. Teraz ma tą samą ilość kliknięć, a zarobki wyjdą ok. 30$/mc. Z tego, co wchodzę na stronkę to widzę, że reklamy raczej są te same co w tamtym roku, więc jest to nieco dziwne.

A Ty mi cały czas piszesz, że w odpowiedniej tematyce są kliki dobrze płatne. To najwidoczniej moja tematyka była odpowiednia w 2007r, a teraz wg. Twojego uzasadnienia się zrobiła nieodpowiednia...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Lis, to normalne że stawki na jednych tematykach dużo spadają, na innych mniej, na innych jest bez zmian a na jeszcze innych idzie odczuć lekki wzrost. wiadomo - ogólnie stawki maleją i chodzi mi tylko i wyłącznie o to, że najwięcej krzyku robią Ci co mają z AS po 1-3-5$ dziennie... a przy prostym założeniu że mieli by 10, 100x więcej site to by były super zarobki, hmm ?

Carnagge, 100$ / 30 dni - 3,3$ dziennie... przy założeniu 100 klików jest to tylko/aż 3,3 centa :), reszte odpowiedzi masz poczęści w odp. do Lisa.

Pozdrawiam

Ale wiesz FiKaS ja np. właśnie dążę do tego, żeby mieć 100$/mc, więc takie spadki są dla mnie dramatyczne. Większość osób żyje tutaj z pozycjonowania / spamowania / itp. ale niektórzy po prostu robią to hobbistycznie i chcą sobie zarobić na piwko w piątek wieczorem :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Najwięcej płaczu to robią Ci co mają 1-5dolara dziennie na swoich site...
No bo wiem lepiej. Mam jeden serwis, który w tamtym roku zarabiał w listopadzie i grudniu prawie 100$/mc. Teraz ma tą samą ilość kliknięć, a zarobki wyjdą ok. 30$/mc.

U mnie sytuacja podobna, tylko, że z średnio 1000$ pozostanie ok. 350$. Prowadzę "normalną" stronę, częste aktualizacje, ma wyrobioną pozycję w polskim internecie. Przy dostosowaniu położenia reklam pomagali ludzie z Google, a tu nagle z dnia na dzień taki spadek bez jakiegkolwiek powodu, bez powiadomienia.

Na razie cierpliwie czekam na poprawę i staram się bardziej promować wortal, jednak bez odpowiednich pieniędzy ciężko o reklamę z prawdziwego zdarzenia.

Problem polega na tym ze ciagle malo jest reklamodawcow, nawet na te zdawaloby sie dosyc interesujace i wartosciowe strony..Google to tylko posrednik...

Co Ty pier... Internet się poszerza a nie skurcza. Ci co piszą, że w AdSense nic się nie zmienia albo w ogóle nie zarabiają w tym systemie partnerskim albo w ogóle nie mają pojęcia w temacie. I przestańcie pisać bzdury, skoro ktoś podaje Wam przykłady, że zarabiał $100/dzień a teraz ma $30/dzien.

Boże ludzie...

Żal mi Was....

sparks.

BTW: I to nie jest żadna polskość,którą wszędzie wytykacie drodzy europejczycy/brytyjczycy/amerykanie. Fuj.

Monitorowanie raportów giełdowych raporty gpw akcje giełda GPW, NewConnect

Życzę powodzenia w stawianiu wartościowych stron z filmikami z youtube :-)

Dziękuję

ps. Będe narzekał dopuki nie zmieni się to że za 300 unikalnych klików dostaje skromne 3 dolary ;/, bo to moim zdaniem jest szczyt skąpstwa ! G. napewno zabiera dla siebie z tego 9 dolarów.

Druga sprawa to kilku miesięcy 70% tego forum pisze ze zarobki ma typu 10 klikow = 15c i nie wieże że kazdy ma strony typu filmiki w internecie

A teraz ja powiem wam cos ciekawego

Mam trzy konta rejestracja (polska, niemcy i UK) i wiecie co jest paradoksalne sprawdzane 3 krotnie, wstawiaiajac reklamy z konta z UK mam na polskichj stronach przy polskich reklamach 3 krotne zarobki w porownaniu do polskiego konta i to daje mi bardzo duzo ro myslenia bo patrzac na reklamodawcow i reklamy jakie sa dopasowywane niewiele sie zmienia

Ze ogolnoswiatowe zarobki spadly w dol jest zauwazalne wszedzie ale to co zarabia sie na polskim koncie to masakra :) i to taka ze tylko "kupic sobie pistolet trumne i po zawodach"

TO tak jako wtracenie do kolejnego tematu o spadkach zarobkow :)

Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft

Hmm... narzekajcie dalej =)

Nawet Wam to dobrze wychodzi ;-)

Ja pauzuję bo w końcu trzeba innym* ustąpić.

Tylko proszę, nie róbcie wielkiego halo o spadek parę dolarów.

Ci co dalej zarabiają po 100 tyś zł i więcej na miesiąc z adsense jakoś nie marudzą jak Wy :)

pzdr.

(...) Ilość reklamodawców od tego czasu powiększyła się kilka razy.

A wydawców przybyło kilkadziesiąt razy, albo nawet kilkaset... więc wnioski są oczywiste.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności