Skocz do zawartości

Najlepszy sposób na tło muzyczne

HardyTwardy

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę wstawić tło muzyczne, ale nie wiem jak to zrobić, żeby bo ono słyszane przez wszystie przeglądarki. Nie chodzi o to,że nie potrafię wstawić go na stronę, ale że różne komendy różnie mi działają, a czase nie działają wcale.

Muze mam już przygotowaną, pętla jakieś 30 sek. i jakieś 190 kilo, mp3.

Jakieś propozycje?

Wiem, że może i to dla niektórych jest banalne pytanie, ale bawię się w pajączku dpiero 2 tygodnie i jeszcze nie znam wszystkich poleceń html co by jeszcze nie było problemem bo szybko się uczę. Pajączka używam jak trochę bardziej rozbudowanego notesu, chyba, że już znam jakąś komendę. Ale największym problemem jest to, że nie bardzo się orjentuję jak one się spisują w praktyce.

:D:P:D

Możesz wstawić np.: w pliku *swf jako klip flash-a. Dzięki temu będzie można muzykę włączyć i wyłączyć jedyne ale to jest takie, że musisz znać się minimalnie na flash-u :-)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

no właśnie z tym minimalnie to będzie problem, ale z drugiej strony html-a uczę się jakieś 2-3 tygodnie więc pewnie dam radę, ale trochę to zajmie. Też widziałem już muze we flashu na stronach i przyznam że to może być całkiem niezły pomysł. Lesę szukać kursu i do roboty.

:lol:;);)

edit

A jeszcze takie cosik:

Jak coś władować żeby otwierało się tylko raz i było na każdej stronce potem(w tym przypadku muzę). Ewentualnie jak tyo się nazywa, to sobie już znajdę.

Jak coś władować żeby otwierało się tylko raz i było na każdej stronce potem

chyba ramki... :lol:

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

akurat już znalazłem, że to ramki :lol:

Jeszcze trochę czsu minie zanim wszystkiego się nauczę, wiem co można zrobić ale nie zawsze wiem jak.

edit:

A czy ma to jakiś wpływ na pozycjonowanie?

edit2:

hehe zara na serwer wżucam i szukam a flashu jakieś info

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności