Skocz do zawartości

koszt pozycjonowania strony,której jeszcze nie ma

4tom

Rekomendowane odpowiedzi

Ja zwracam uwagę na to, czy content jest dostępny bezpośrednio dla robotów. O ile właściciel nie zgadza się na drobne zmiany, flashówki są o pewien procent droższe.

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

PS

Zastanawiam się czy to formum jest o SEO i nawet czy w przypadku gdy pytanie jest z serii tego typu czy nie mozna jakos pomóc człowiekowi ? Czy za każdym razem nasmiewamy się z nowego? Ile jest postów po zapytaniu autora, czy jakiś wniósł coś sensownego? Niektórym polecam lekture wątku Xanna o trolowaniu w tym przypadku postów. Pozdrawiam

dzięki Adek!bo po wczorajszej i masowej akcji z tulejką powiedziałem sobie,że więcej nie zaglądnę na forum,bo i po co?skoro nie mogę uzyskać żadnej sensownej odpowiedzi.a tylko niektórzy "dobrze" się bawią,bo jakiś nowy się pojawił i można sobie po nim pojeździć.zawsze to lepsze niż udzielenie odpowiedzi,której może się i nie zna.a i liczba postów sobie rośnie,bez żadnego wysiłku.i jak to miło wygląda,np 1000,czy 10000.o to chodzi?szkoda...

Dodatkowo może być jeszcze kwestia tego że przy niektórych frazach wiele firm nie podejmie się ich pozycjonowania ze względu na możliwość zarobkowania przy tego typu stronach w inny sposób np. AdSense, płatne wpisy, domy mediowe itd., a frazy o których piszesz właśnie do takich należą.

tematyka-turystyka,wypoczynek,noclegi.wiem,że trochę tego jest w sieci ale może spróbuję.choć zdaję sobie sprawę,że to kosztuje.frazy-noclegi,noclegi w polsce,wypoczynek.

wymienione przez Ciebie frazy są klinicznym przypadkiem totalnej nieznajomości pozycjonowania bo jeżeli ktokolwiek podjąłby się pozycjonowanie na te frazy IMO byłby najdelikatniej mówiąc wyłudzaczem kasy.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

dlaczego wyludzaczem kasy?

Umowa na minimum rok z przedplata, pierwsze efekty po okolo roku funkcjonowania strony.

Lub inaczej "Zglos sie pan za rok a przez rok linkuj,linkuj,linkuj, kataloguj a za rok to pogadamy o konkretach"

Kazda fraza warta wiecej niz 500-600 zl w top10 ale koszt jak zwykle to rzecz subiektywna

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności