Skocz do zawartości

Filtr na podstrony

zecke

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Tak sobie pomyślałem. Domena 4 letnia, twardo linkowana, bez filtrów. I teraz tydzień temu do indeksu wpadają nowe podstrony, jeżeli taka podstrona dostanie filtra (bo jest młoda stażem a powiedzmy że dałem za dużo linków o jednym anchorze) to czy taki filtr nie przejdzie też na domenę główną ?

Jakie są wasze doświadczenia z filtrami dla podstron ? Pytam prewencyjnie

Dzięki za opinię, pozdrawiam

najnowsze zlecenie mam wlasnie na pozycjonowanie podstron + str glownej. Zaczalem od lekkiego wzmocnienia podstron (bo wiem ze byly wczesniej pozycjonowanie jakis czas temu) i strony glownej w kolejnym miechu juz troche ostrzej i poki co efekty sa dobre.. nic sie nie dzieje.

Mi chodzi głównie o taką sytuacje w której nie dość że podstrony nie były linkowane to są one świeżo w indeksie. Takie podstrony są moim zdaniem bardzo narażone na filtr jeżeli zacznie się je linkować mocniej, interesuje mnie czy ktoś dostał filtr na podstronę

Nie spotkałem się jeszcze z tym, że filtr na nowej podstrony spowodował filtr na calej domeny - ale tez nigdy nie dodałem ogromne ilośc linków na nowej podstrony.

PS: Coś jako filtr dla nowej podstrony to oczywiscie znam - ale to dla mnie normalnie i nie myślałem więciej o tym - czasami kilka linków za dużo i trzeba troche poczekać, że będzie ok :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności