Skocz do zawartości

Kiedy aktualizacja PR

rating

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie które strony pokazują różne pr na różnych dc a pokazywały jednakowe więc albo update sie zaczyna albo jkakieś zawirowania w google. Zauważyłem także dzisiaj spore róznice w site stron i to zarówno zapleczowych jak i tych pod internaute

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

nie które strony pokazują różne pr na różnych dc

no czyli jedziemy, ale jak to się będzie kotłować jak ostatnio to sobie wtedy poczekamy

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Chciałem poinformować, że jedna z moich stron (forum dyskusyjne) z PR=3 spadło na PR=2. Niestety! Widzę, że Page Rank powoli zaczyna się. A przed przeczytaniem kilku postów myślałem, że znowu będzie klepanie miesiąc czasu bez sensu.

Druga strona (presell page) z PR=2 spadł na PR=1

Kolejna strona (html) z PR=0 wskoczyła na PR=1

Kolejny portal z PR=0 wskoczył na PR=3

Forum młodzieżowe z PR=3 spadło na PR=1

Więc Page Rank już chyba zaczął się na dobre?

Pozdrawiam

Adam C.

Chyba raczej WebSeo toolbar nawala z pokazywaniem PR?

Podam może przykład: Forum, które prowadzi mój przyjaciel posiada PR=2 na WebSeo Toolbar, a posiadało PR=3. Więc albo jest rozdany niektórym PR albo WebSeo toolbar nawala. Sprawdzając DC pokazuje PR=3. Ja obecnie nie bawię się w SEO więc sami podniecajcie się zmianą zielonego paska, ja może wrócę w czasie kolejnego UpDate, bo obecnie mam inną pracę.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

zastrzelić tworce tematu !

ide włączyć sobie pulp fiction ... odpowiedź na ten temat kryje się w co drugim występującym słowie tego filmu :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

neon sprawdź rózne dc dla kilku stron a nie czepiasz się toolbarów :D Pisałem że na kilku stronach pokazuje rózne pr od wczoraj a było takie same jeszcze przedwczoraj. Sprawdź sobie np. dla onet.pl czy też pio.

Tak na marginesie to na coraz więcej stron zaczyna sie zmiana w dc

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Sprawdzałem tutaj https://www.stalnet.com.pl/msnbetter+thango...s/data-centers/

Sprawdz sobie onet.pl naprzykład

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności