Skocz do zawartości

Kiedy aktualizacja PR

rating

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki, a jak wciśniesz "start" to leci samo :) I tu faktycznie onet.pl spada z 7 -> 6

Dość ciekawe to narzędzie: pokazuje mi że jestem pierwszy na wszystkich DC :) A od kilku miesięcy jestem cały czas drugi na interesującą mnie frazę. Czyżby jakaś wróżka ?

Sprawdzałem tutaj https://www.stalnet.com.pl/msnbetter+thango...s/data-centers/

Sprawdz sobie onet.pl naprzykład

Gielo myślałem że sobie jaja robisz ale fakt - coś się dzieje. Kilka z moich nowych domen dostało na niektórych DC PRy.

Nie wiem co to znaczy, ale wygląda na rozlazły update PR.

EDIT:

sprawdzałem innymi checkerami niż https://www.stalnet.com.pl/msnbetter+thango...s/data-centers/

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Biedny Marcin_dance - teraz to on będzie musiał stawiać wszystkim .... wink.gif

ej Radzio sorry nie ma żadnego upa nic nikomu nie stawiam jedziecie na recznym do polowy lutego :)

a tak na serio to po ostatniej aktualizacji ju sie wiele nie spodziewam.. to się bedzie zmieniac jeszcze jakis czas

niech se ten PR wsadzą

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Z wstępnych analiz to większość spamów i katalogów, precli itp spadki do zera lub n/a więc może być nie ciekawie ale to pewnie dopiero początek i sie jeszcze wszystko może zmienić. Jeżeli chodzi o moje serwisy dla internautów to na razie nie zauważyłem ani spadków ani wzrostów ale tak było i przy ostatnim update więc licze na to że za kilka dni coś się ruszy do przodu a nie do tyłu :)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Tak każdy śmieje się z tych co wypytują o ten PR.. gdzieś przeczytałem żeby założyli religię i wierzyli w pr.

Oczywiście, bezpośrednio nie wpływa on na pozycję strony w indeksie googla ale....

...ale pośrednio tak, bo jeżeli stronom na których mamy linki do naszych stron pr skoczy średnio o 1 czy 2 oczka to mimo że naszej stronie przykładowo się nie zmieni (bo będzie np. równy 5 i do 6 mu brak) to jednak strona w górę pójdzie.

Chyba dobrze myślę..?

a dodatkowo to dziś zauważyłem pr2 na moim śmietniczku.. :)

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności