Skocz do zawartości

Indeksacja strony przez Google znacząco opóźniona

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Ponad 3 tygodnie temu zrobiłem stronę o Kazachstanie - nie dla opinii publicznej, raczej w celach zapleczowych. Dodałem stronę do 13 katalogów (po 2-3 dziennie) i umieściłem z tego, co pamiętam jeden link na optymalizacji. Minęły ponad 3 tygodnie i... nic :P Normalnie sam link z optymalizacji wystarczał, aby w 2-3 dni strona była w Google. A tym czasem... :D Nie ma jej!

mardag - na dole forum widac, ze jest wielu psychopatów, czasami o 4-5 po 20 osob siedzi :) Zreszta wiekszosc osob woli pracowac w nocy :)

Odnosnie Twojego problemu, ja mialem cos podobnego na domenie.az.pl, w tym wypadku pare osob razem ze mna doszly do wniosku, ze winą jest koncowka az.pl, w sumie w aliasach lua.pl inne serwisy normalnie sie indeksuja, wiec nie wiem. 3 tygodnie to duzo... ALe recepta jest tylko jedna : linkuj :)

Zreszta wiekszosc osob woli pracowac w nocy :)

Z tym się zgodzę :).

cisza... spokój... internet szybciej chodzi...

----

Dodaj do porządnych katalogów, a szybciej Ci znajdzie stronę, niż w jakiś słabych katalogach, gdzie bot rzadko bywa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności