Skocz do zawartości

Zmiana indeksacji podstron z przedrostkiem www

roman_tyk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zajmuje się porzuconą stroną mojego znajomego. Nie była ona dotychczas pozycjonowana.

Google zaindeksowało ją kiedyś jako wersje bez www. Jednak tak że w tytule było napisane ze jest przekierowanie z domeny na domene serwera czyli np cos.webd.pl (kompletny syf).

Na wstepie ustawiłem przekierowanie bezposrednio z domeny na katalog a nie na inna domene. Ustawilem skrypt cms tak aby pokazywal pod adresem głownym strone główną. Zmieniłem ustawienia skryptu na wyswietlanie strony jako wersje z "www" (wybralem wersje z www, gdyz duzo linkow w internecie widnialo z www). W narzedziach Google ustawilem "tylko z www". W pliku htaccess ustawilem przekierowanie 301 z ^domena.pl na ^www.domena.pl$.

Po 2 tygodniach Google widzi 3 podstrony z www i 20 bez www. Strona główna jest zaindeksowana poprawnie, jednak jest daleko w tyle na łatwe frazy, które są mocno pozycjonowane od paru tygodni. W wynikach na lepszych pozycjach ciagle pojawia sie strona "bez www" żle zaindeksowana.

Co radzicie? czekac? czy zamienić znow na wersje bez www, bo juz nie wiem co robic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności