Skocz do zawartości

skrypt do prowadzenia opisów Gagu gadu

junki

Rekomendowane odpowiedzi

Może ktoś z was ma namiar na taki skrypcik i chciałby się nim podzielić. Obecnie korzystam z skrypt ale często wyskakują błędy.

Przesykałem też paredziesiat stron z opisami szukajac odnośnika do autora skryptu ale chyba wszystkie są autorskie :)

z góry dzięki za pomoc

Prezent na wieczór panieński

koszulka z imieniem fajny prezent na dzień chłopaka

ołówki, ołowki reklamowe, ołówki grawerowane

Ja korzystam z MyGad. Na Allegro dostaniesz za parę złotych, legalnie. Tutaj masz aukcję:

https://allegro.pl/item295067597_mygad_2_0_...oryginalny.html

Pozdro

-dzięki

dopiero zaczynam sie bawić w pozycjonowanie własnych stron, mam nadzieję ze zaplecze w postaci stronki z opisami pomoze w zdbyciu dobrych linków ;)

heh no nie wątpliwie każda stronka jest jakimś zapleczem. Jak dobrze wypozycjonujesz opisy to będzie wartościową stronką, a tym samym dobrym zapleczem :)

powodzenia

:) wypozycjonować dobrze stronkę z opisami dla początkującego to raczej nie możliwe, bedzie to stronka do pozyskania punktów w systemach wymiany linków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności