Skocz do zawartości

www.gory-szlaki.pl

Mosorczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj.

Jak dla mnie to menu po lewej mało czytelne.

Wolałbym chyba podział:

-Tatry

-Beskid Taki

-Beskid Śmaki

Po kliknięcu dopiero wchodzę do podkategorii.

W tym momencie nie jest to ani alfabetycznie ani..sam nie wiem?

- Szlaki. Mam tam gwiazdki, kolory, nazwy, ale nie ma czego kliknąć? Nie odsyła mnie do żadnego z nich, nie mam możliwości sortowania: długość trasy, trudność etc.

- Mapy. Kolorowe skany? Mogę poplanować trasę na weekend w pracy ale nie wydrukuję tego.

Słowa Tatry, Beskidy etc. nieklikalne, nie alfabetycznie:( do tego dziwny wybór anchorów?

Przykład:

Szczegółowe mapy szlaków wraz z podanymi czasami przejść w obie strony. Na mapach znajdziesz również: ukształtowanie terenu, podane szczyty oraz ich wysokości, wszystkie schroniska, chaty i bacówki w całym Beskidzie Śląskim

- Strona Główna w środku paska? Chwilę minęło zanim wpadła w oko.

- Linki. Serwisy nie-górskie pierwsze w kolejności przed górskimi? Na tej podstronie znika Menu u góry.

- Forum. Nazwy działów szare i blisko (trochę przydługich) opisów, zlewają się i trudno się to czyta.

Czego bym szukał na tego typu stronie?

- mapek, planów, tras, opisów - łatwych do wydrukowania i zabrania ze sobą,

- aktualnej pogody w wybranym regionie, komunikatów TOPR/GOPR

- podstawowych adresów i nr telefonów: schroniska, apteki, pogotowia etc - łatwych do wydrukowania i zabrania ze sobą,

- informacji o dojeździe: PKP, PKS, wskazówki, rozkłady

- możliwość kupna lub informacji gdzie kupić mapy, przewodniki, szczególnie te trudno dostępne,

Jeśli znalazł bym tam coś w tym stylu z możliwością wydrukowania i(najlepiej dwustronnego:mapka/opis to dla mnie bomba.

Gdybym jeszcze mogł wejść na stronkę z mapą (coś jak google lub zumi) i po kliknięciu nazwy miejscowości, lub szlaku byłbym odsyłany do takich mapek i info do wydruku z możliwością własnego zdefiniowania tras i ich odcinków to bomba atomowa :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności