Skocz do zawartości

Pay Pal

Marcin Elo

Rekomendowane odpowiedzi

Nigdy tego nie uzywalem, wiec pyutania moge byc banalne ale:

1. Czy da sie z tego wyplacic na polskie konto? W szczegolnosci, gdy nie posiada sie mastercard/vissta z walutowym kontem?

Moze da sie to obejsc npo wysylajac z paypal na boneybookers i stamtad do siebie?

2. Gdy wybieramy np funkcje 'donate' to tam musimy ustalic walute. Czy zonacza to ze gdy np wejdzie ktos z czech a ja dam PLN jako walute to nie bedzie mogl przeslac pieniedzy?

3. Jakiego olnie macie zdanie o paypal wzledem moneybookers?

dzieki.

seo is dead

W takim ukladzie do czego jest to ustalanie waluty w ogole, skoro kazdy placi jak chce a to sie konwertuje na to jaki mam bank docelowy? BO nie moge tego zrozumiec ;)

np. ustalam walute USD na donate, ktos wchodzi kto ma ustalone euro i mi wplaca, to sie zamienia wtedy na USD, a ja place na swoje lokalne konto w polsce ktore ni jest walutowe i mam zlotowki. O co chodzi? :)

seo is dead

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności