Skocz do zawartości

UPDATE PR

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

racja to koniec pr, przykład:

20 dni temu kupiłem dwie domeny, podlikowałem je z tych samych stron dokladnie, jedna dostała 3 a druga zero, linkowało do nich 35 linkow wg yahoo, nie bylo tam zadnej tresci tylko wrzucony index.htm ze strona kiedys bedzie, inna moja domenka ze stażem 3 lata i 150 tys linkow w yahoo dostała spadek z 4 na 3 - gdzie tu sens?

u mnie normalka, jedne up, drugie down :]

to co cieszy to wysyp BL w G, wysyp, bo z 100, 200 skoczyło ot tak nagle na 1000, 2000 - wiem, że to ogólnie niskie liczby, ale chodzi mi o nagły skok rzędu wielkości :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

No już nie wszyscy ale zdecydowana większość z PIO, znaczna cześć nie wie w ogóle ze takie coś jak PR istnieje a na dzień dzisiejszy jak zapytanie pozycjonera co to jest PR to rozłoży ręce :)

Wystarczy ze PR zniknie z toolbar google i będzie po problemie

Marketing internetowy dla firm

Tere fere ostatnio śledzę Alexę i stwierdzam że jest dosyć mocno nieobiektywna. Porównuję swoje strony i patrzę na to jak to przedstawia Alexa - trochę opisują to ruchy Browna.

Poza tym komu dałoby wyobrażenie i dlaczego nie daje teraz?

Jak Alexa to nie znaczy że takie samo. Chodzi mi o taki ranking a żeby on był obiektywny to już google musiało by się oto postarać.

Porównaj sobie 2 strony z PR4 i ich moc. Albo PR5... Żeby Ci nie wyszło że moc jednej jest 2 razy większa niż drugiej (mimo że ten sam PR) to by było 'dopuszczająco'.

Nie wiem czy to koniec PR ale google powinno coś zrobić żeby takiego burdelu nie było.

Przecież takie coś stawia google w świetle szajsowatej wyszukiwarki.

Nie znam się za dobrze na innych wyszukiwarkach, ale czy we wszystkich są takie stałe anomalie jak w google?

liczyc sie bedize tak dlugo PR do czasu az systemy na tej podstawie beda dawaly punkty i tylko dlatego mnie to dzis interesuje bo np na dzien dzisiejszy 65 000 pkt w e-weblinku ma jakie takei znaczenie :)

fakt jest jeden mam domene gdzie wszytskie subdomeny spału na 0 a sa takei gdzie smieci dostawaly PR 3, choc najbardziej sie wkurzylem ze kupilem domene z PR 3 jakies 4 czy 5 dni temu a teraz dostała 0

ja jeszcze cos zauważyłem

jedna domena i jej subdomena PR 3 stracily juz jakis tydzien temu jedna np 31.12 a druga kilka dni temu czyli zmiany jakby trawaly lub dokonywały sie wczesniej losowo do jakis domen ;) , ale zobaczymy

nikt nie wymysli narzedzia które będzie pokazywalo prawdę tzn która strona jest mocniejsza jesli nie poznamy na jakiej zasadzie (ale dokładnie z wyliczeniami) google rozmieszcza strony, za co kaze, ale to jest nie mozliwe gdyz to o czym dyskutuejmy to tylko własne kazdego doświadczenia a nei wiedza np z ogladania panelu w siedzibie google :D

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

mnie temat całkowicie pominął smile.gif nie wiem czy sie cieszyć czy nie :-)

oprócz jednego masakrycznego spadku temat mnie też raczej nie dotyczy.

teraz wszędzie pr 0 więc może nic straconego ;-)

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Marcin_dance, no tak właśnie jest jak sie ma farmy linków :) upierniczają je panowie z G. nie masz nic wartościowego leci w dół ;)

nie do końca, mam spadek na stronce z PR4 na N/A, nie jest to farma, wychodzą z niej 2 linki(!) - od ok. 3 latek było PR4

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności