Skocz do zawartości

UPDATE PR

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

Pisałem już o tym mnie także prawie wszystkie domeny do 6 m-cy czyli nowe spadły do n/a stare pr się nie zmienił.Kilka domen jednak dostała wyższy pr. W sumie jest to najdziwniejszy upgrade z jakim miałem przyjemność się spotkać. Czemu a, no linkowanie np dwu stron z tego samego źródła i tak dmoz otrzymał pr3 a np sklep internetowy miał pr1 i dostał n/a.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@radek nie mów że sie czepiam, bo sie nie czepiam ale jak to mówią nie wszysko złoto co się świeci zobacz na to :

https://www.alexa.com/data/details/traffic_...amp;size=Medium

;) Dzięki że mnie aż tak doceniałeś. I przepraszam że Cię zawiodłem. :)

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

nie do końca, mam spadek na stronce z PR4 na N/A, nie jest to farma, wychodzą z niej 2 linki(!) - od ok. 3 latek było PR4

nie masz co sie stresować, jeśli niewinna strona, to wróci do min. pr4 przy najbliższym updacie.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Cały ten upgrade PR można sobie miedzy frytki włożyć, tak samo jak poprzedni. Strona z dowcipami na darmowym ovh.org (site ok. 1k), na stronie weblink dostała PR3. Strona w ogóle nie linkowana, tylko jeden link z bloga PR0 i 3 linki z katalogów. Szkoda tylko że w weblinku przyznają jeszcze bonus za PR, powinni się z tego wycofać, albo zrobić tylko dla stron z PR>=5.

nie do końca, mam spadek na stronce z PR4 na N/A, nie jest to farma, wychodzą z niej 2 linki(!) - od ok. 3 latek było PR4

dokładnie

minusem ostatnich update'ów jest duża niekonsekwencja i brak logiki

to pogrążą już i tak rozwaloną opinie o PR

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

u mnie domenka zarejestrowana w grudniu, z PR=0 na PR=2. Ciekawe na jak długo. Wiele stron pr=0 z np. pr=4 lub 5.

Więc update trwa i na wnioski trzeba czekac. Ale moja nowa domenka wyszła z filtru :)

Liszek

Interesuje Cię nurkowanie

Potrzebujesz tłumaczenie cv na angielski?

Największa ilość ofert pracy w jednym miejscu: praca za granicą

minusem ostatnich update'ów jest duża niekonsekwencja i brak logiki

Faktycznie nie widzę żadnej logiki w przypadku domeny, która ma zerowy PR, a prowadzą do niej linki z domen o różnych PR. Poza tym, PR=3 dostały kategorie katalogu, do których linki prowadziły tylko ze strony głównej i nie były one dodatkowo linkowane z zewnątrz. Te podlinkowane nadal mają 0.

A ja czekam na drugie rozdanie w tej partii. Ostatnio drugie rozdania były lepsze. Ciekawe tylko jaki jest algorytm dzielenia domen na te do pierwszego rozdania i na te do drugiego.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

...Ciekawe tylko jaki jest algorytm dzielenia domen na te do pierwszego rozdania i na te do drugiego.

na te drugie rozdanie (o ile będzie) to załapją sie strony z tematów i stopek PiO... :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności