Skocz do zawartości

Az.pl promocja 2.99zł netto za domenę pl w rezerwacji

makensis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

W Az.pl domeny rezerwowane przed 2008 rokiem, można było zakupić potem po cenie 2.99zł netto czy też 3.99zł netto teraz próbuję je aktywować i oczywiście cena jest inna.. różnica 5zł netto, ale fakt niezbity że ta promocja była ściemą. Nie wierzę że nikt z forum nie skorzystał z niej, dlatego pytam czy wam też zdarzyła się podobna sytuacja?

Trochę nie rozumiem o co Ci chodzi. Ja kupiłem u nich domenkę przed 2008 w tej promocji, chociaż czułem, że ktoś wymyśli coś lepszego i mogłem poczekać to teraz bym kupił w home.pl

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

makensis, podobnie jak ty zarezerwowałem sobie domenę i jakoś 7 czy 8 stycznia chcę ją zarejestrować a tu patrze 10zł. zamiast 5...

a że nie spieszyło mi się postanowiłem poczekać na wygaśnięcie rezerwacji i chciałem zarejestrować ją w home.pl a tu kolejna niespodzianka...

Czy to prawda, że NASK po wygaśnięciu rezerwacji blokuje domeny na 7 dni ??

makensis, podobnie jak ty zarezerwowałem sobie domenę i jakoś 7 czy 8 stycznia chcę ją zarejestrować a tu patrze 10zł. zamiast 5...

a że nie spieszyło mi się postanowiłem poczekać na wygaśnięcie rezerwacji i chciałem zarejestrować ją w home.pl a tu kolejna niespodzianka...

Witam,

Po wygaśnięciu rezerwacji domeny są blokowane dokładnie na 7 dni

Miłego dnia

Bartłomiej Juszczyk

Witam,

Po wygaśnięciu rezerwacji domeny są blokowane dokładnie na 7 dni

Miłego dnia

A nie jest tak, ze na losowy okres od 1 do 7 dni?

U mnie tak bylo - 4 dni byla zablokowana, o ile pamietam.

Home tez potwierdzil ze to nie jest stale 7 dni...

Witam.

W Az.pl domeny rezerwowane przed 2008 rokiem, można było zakupić potem po cenie 2.99zł netto czy też 3.99zł netto teraz próbuję je aktywować i oczywiście cena jest inna.. różnica 5zł netto, ale fakt niezbity że ta promocja była ściemą. Nie wierzę że nikt z forum nie skorzystał z niej, dlatego pytam czy wam też zdarzyła się podobna sytuacja?

Co prawda kupiłem w az.pl domeny w tej promocji przed styczniem...

Lecz wszystko jest oki!

No chyba ,że kupiłeś te domeny już po północy to mogą cię o taką wpłatę dodatkową poprosić!

Pozdro!

A nie jest tak, ze na losowy okres od 1 do 7 dni?

U mnie tak bylo - 4 dni byla zablokowana, o ile pamietam.

Home tez potwierdzil ze to nie jest stale 7 dni...

U mnie praktycznie 7 dni (po 9 wieczorem wygasła rezerwacja i domena była zablokowana, a 15 w południe blokada została zdjęcia i mogłem już ja zarezerwować w home.pl ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności