Skocz do zawartości

Etyka

etk-trading

Rekomendowane odpowiedzi

linkowalem dzis pare preselli ktore kiedys dodawalem i trafilem przypadkiem na art w ktorym wlasciciel presella zmienil linki pod anchorami na wlasne.

https://www.presell-page.livenet.pl/motoryz...pozycjonowanie/

to moj art ktory dodawalem adderem, wlasciciel tego presella zmienia linki w anchorach na wlasne, sugeruje Wam usuniecie tego presella z listy presell pages bo osoba ktora nim administruje stosuje nie etyczne metody, pierwszy raz sie z czyms takim spotkalem, wiel widzialem ale zeby byc az tak bezmyslnym i bezczelnym ...

Napisanie takiego artu zajmuje nie wiecej niz 5 minut, no ale niektorzy wola isc na totalna latwizne, wykorzystujac cudze wypociny.

Czlowiek kompletnie bezmyslny moim zdaniem, nie zmienil nawet jednego slowa w tym arcie, malo tego, w tresci byl umieszczony adres mojego serwisu ale nie jako link tylko jako czysty tekst net-point.net, nawet go nie usunal, totalna ignorancja i bezmyslnosc.

Poszukujesz prezentu dla swojej kobiety ?

Jednym z lepszych jest bielizna oferowana przez nasz sklep ,szeroka gama rozmiarów, najniższe koszty wysyłki, najszybsza dostawa i opcja "prezent"

Dobry katalog z mocnymi linkami.

Jak blog to tylko e-nacja.pl blog e-uzależnionych.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli

TECHNETIUM

35-103 Rzeszów

ul. Hanasiewicza 19

tel. ( 017) 787 69 27

tel. +48 660 722 441

tel. +48 668 195 455

email: biuro@technetium.pl

NIP: 813-320-22-96

VAT UE: PL8133202296

REGON: 180088742

zawsze jest pozycjonowane jak tam, to już wiem, dlaczego jeszcze nie wiedziałem ich w SERPS - i czasami patrzę aż do poz. 200 na frazy pozycjonowanie

Ogólne ta firma ma podejrzane dane w whois NASK-u:

DOMENA:

nazwa domeny: technetium.pl

id abonenta: ont_o47347 (FIRMOWA)

serwery nazw: ns1.netart.pl.[85.128.128.10]

ns2.netart.pl.[85.128.129.10]

ostatnia modyfikacja: 2007.09.29

opcja: brak opcji na nazwe domeny

ABONENT:

firma: Krzysztof Czarnik

organizacja: TECHNETIUM

ulica: ul. Obr. Poczty Gdanskiej 1/3

miasto: 35-509 Rzeszow

identyfikator: ont_o47347

telefon: +11.234566

fax: +11.234566

ostatnia modyfikacja: 2007.04.22

Kontakt techniczny:

firma: Mateusz Wiktor

organizacja: TECHNETIUM

ulica: Hanasiewicza 19

miasto: 35-109 Rzeszo

identyfikator: ont_t47336

ostatnia modyfikacja: 2007.09.29

REGISTRAR: Grupa Onet.pl SA

ul. G. Zapolskiej 44

30 - 126 Kraków

Polska/Poland

+48. 12 2600200

bok@onet.pl

dane aktualne z dnia: 2008.01.12

Fałszywe dane to niezgodne z regulaminem NASK.

Nr telefon i fax: +11.234566 ????

Czy są jakieś sposoby na nieuczciwych właścicieli presselków jak w tym przypadku. Można ich jakoś ukarać, zaszkodzić im, może odgryźć się jakoś?

Ma ktoś jakieś pomysły?

Raczej szkoda czasu na prawne zabawy.

Jedyne wyjście to szukać zaufanych i dobrych precli i tylko tam dodawać.

Jakiś czas temu 'otwierałem' wątek w poszukiwaniu dobrych precli - można z niego coś wyłowić .

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Po kilku miesiącach doświadczeń mam zasadę - nie dodaję artykułów tam, gdzie nie ma możliwości edycji. Wiem, że zawsze może mi to zablokować ktoś, kto wcześniej dawał takie prawo, ale brak takiej możliwości traktuję prawie jak ubezwłasnowolnienie, a na pewno ograniczenie.

A rada, by nie dodawać artów do takich precelków, gdzie ktoś podmienia linki? A skąd wiedzieć to przed dodaniem?

linkowalem dzis pare preselli ktore kiedys dodawalem i trafilem przypadkiem na art w ktorym wlasciciel presella zmienil linki pod anchorami na wlasne.

Spytaj tego gościa :)

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...page.livenet.pl

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

"Witam

Maila przeslalem do dzialu pozycjonowania. Dziekuje za informacje

"

To jest odpowiedz na mojego maila do tego czlowieka (:, sadze ze maili takich wysyla sporo, pewnie to jest szablonowa odpowiedz nr 1000 ......0 (((:

Poszukujesz prezentu dla swojej kobiety ?

Jednym z lepszych jest bielizna oferowana przez nasz sklep ,szeroka gama rozmiarów, najniższe koszty wysyłki, najszybsza dostawa i opcja "prezent"

Dobry katalog z mocnymi linkami.

Jak blog to tylko e-nacja.pl blog e-uzależnionych.

Mi też podmienił albo przynajmniej dodał do mojego artu link do technetium.

Trzeba nagłośnić to mu chociaż może wstyd będzie, ale wątpię.

www.presell-page.livenet.pl/motoryz...pozycjonowanie/

a to.. to jest w ogóle miszczofskie 9 linków do tego sameg adresu.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Kolejny precelek na czarną listę, chyba tego samego autora

Znów we frazę "pozycjonowanie" w magiczny sposób link zmienił adres na www.technetium.pl

Póki co się nie przejmuję, bo stronę pozycjonowałem trochę od niechcenia, ale czekam jak tylko ktoś mi podmieni linki przy artykule na temat jakiejś firmy X, który jest napisany na umowę o dzieło, pośrednio dla dużej międzynarodowej agencji reklamowej - wtedy już prawnie pierze będzie fruwać, gdyż treści należą do nich, zaś czasami są to artykuły których jest firma X której akurat wykonywana jest ta usługa.

Jeżeli tekst jakiś komuś się nie podoba, to może usunąć go w całości i kropka.

W sumie parę razy na tym forum padał pomysł stworzenia czarnej listy, nieuczciwych piekarzy precli, myślę że już kandydata otwierającego tą listę mamy ;)

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

to moj art ktory dodawalem adderem, wlasciciel tego presella zmienia linki w anchorach na wlasne, sugeruje Wam usuniecie tego presella z

Usuwaj wszystkie bo jak nie to ja usunę ;)!;)!;)!

Walisz wszystko Adderem i na co liczysz ? ze jeszcze podlinkuję za Ciebie te szmatławe wpisy z addera ?

Wiesz na czym polegała kiedyś magia precli ? że były unikalne a teraz ŚMIECISZ i jeszcze płaczesz że jest cos nie haloo

Kup fantastyczne psy yorki lub maltańczyki.

Chcesz mieć ciepło w domu ? kup kotły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności