Skocz do zawartości

Etyka

etk-trading

Rekomendowane odpowiedzi

Usuwaj wszystkie bo jak nie to ja usunę ;)!;)!;)!

Walisz wszystko Adderem i na co liczysz ? ze jeszcze podlinkuję za Ciebie te szmatławe wpisy z addera ?

Wiesz na czym polegała kiedyś magia precli ? że były unikalne a teraz ŚMIECISZ i jeszcze płaczesz że jest cos nie haloo

Po pierwsze nie było dodawane adderem, drugie - jeśli robisz taki numer zaznaczasz to w regulaminie!:P

Po trzecie, jeśli piszesz że nie unkalny tekst się znalazł, to trzeba było go usunąć, a tak się zaczynasz tłumaczyć jak dziecko w piaskownicy zwalając na kogoś winę, bo jeżeli twierdzisz że teksty są duplikatami, to oznacza że sam prowadzisz śmieciarki a nie precle :)

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wiesz na czym polegała kiedyś magia precli ? że były unikalne a teraz ŚMIECISZ i jeszcze płaczesz że jest cos nie haloo

Cos nie halo jest z Tym, ze kradniesz teksty i oburzenie mozesz sobie wsadzić miedzy pięty. ;) Jakis Admin powinien Ci odebrac uprawnienia pisania w tym dziala.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Usuwaj wszystkie bo jak nie to ja usunę ;)!;)!;)!

Walisz wszystko Adderem i na co liczysz ? ze jeszcze podlinkuję za Ciebie te szmatławe wpisy z addera ?

Po pierwsze nie było dodawane adderem, drugie - jeśli robisz taki numer zaznaczasz to w regulaminie!:P

Po trzecie, jeśli piszesz że nie unkalny tekst się znalazł, to trzeba było go usunąć, a tak się zaczynasz tłumaczyć jak dziecko w piaskownicy zwalając na kogoś winę, bo jeżeli twierdzisz że teksty są duplikatami, to oznacza że sam prowadzisz śmieciarki a nie precle :rolleyes:

Nie kradnę bo są moje ! wpisując się do MOJEGO presell page licz sie z tym że mogę go usunąć lub zmienić ! Nie pasuje ? co za problem ? nie wpisuj się, albo swój wpis usuń :)!!!!!!

Kup fantastyczne psy yorki lub maltańczyki.

Chcesz mieć ciepło w domu ? kup kotły

Nie sa Twoje. To cudza twórczość, którą umieszcza autor na Twoich preclach, licząc na uczciwość. Przeliczył się myślac, ze trafił na porządnego gościa, wiec daruj sobie pisanie dalszych głupot i to takim tonem. Każdy kto przeczytał wątek, juz wyrobił sobie zdanie na Twoj temat. Sam sobie na to zapracowałes

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

No i dlatego przyłączam się do głosów TTSEO i etk-trading że należy ludzi ostrzec przed Tobą, aby potem nie musieli mieć do Ciebie "bezpodstawnych pretensji", zaś firmie dla której tak dziarsko pozycjonujesz, życzyć tak wspaniałego kreowanego wizerunku jej marki ;)

Prywatny blog

Nie kradnę bo są moje ! wpisując się do MOJEGO presell page licz sie z tym że mogę go usunąć lub zmienić ! Nie pasuje ? co za problem ? nie wpisuj się, albo swój wpis usuń ;)!;)!!

Taaak....

1.Korzystając z czyjegoś precla liczę się z usunięciem. W końcu każdy ma swój interes, więc w razie sprzeczności wiem, że coś może się stać - precel może zniknąć, przekształcić się w katalog itd.

2.Pisząc zawsze unikalne artykuły jestem ich absolutnie jedynym autorem. Istnieje coś, co się nazywa Prawem Autorskim, więc choć często nie podpisuję się pod artykułem, jednak mam do niego wyłączne prawa.

3.Idąc za Twoją radą usunęłam cztery długie arty z presellpage.dla-psa.pl . Powinnam się zastanowić, że skoro dla psa, to może ja mam być tym psem i inni. Hmm...

4.Nie wyciągnęłam wniosków, gdy padły oskarżenia w Twoją stronę. Zawsze mogą być nieprawdziwe. Ale Twoja odpowiedź mówi zbyt dużo.

Dlatego sorry...

Możesz usunąć moje konto z presellpage.dla-psa . Mam nadzieję, że nie trafiłam przypadkiem na żaden z Twoich pozostałych precli. Na razie sprawdziłam innych siedem i nie zdążyłam się jeszcze wpisać. Szkoda mi tylko czasu poświęconego na linkowanie wpisów na Twoim preclu.

Ech... życie. Pozdrawiam ;)

www.presell-page.livenet.pl/motoryz...pozycjonowanie/

a to.. to jest w ogóle miszczofskie 9 linków do tego sameg adresu.

Tak, troche tu pojechalem, poszedlem krotko mowiac na latwizne z Adderkiem (:, brak czasu.

Poszukujesz prezentu dla swojej kobiety ?

Jednym z lepszych jest bielizna oferowana przez nasz sklep ,szeroka gama rozmiarów, najniższe koszty wysyłki, najszybsza dostawa i opcja "prezent"

Dobry katalog z mocnymi linkami.

Jak blog to tylko e-nacja.pl blog e-uzależnionych.

www.presell-page.livenet.pl/motoryz...pozycjonowanie/

a to.. to jest w ogóle miszczofskie 9 linków do tego sameg adresu.

Tak, troche tu pojechalem, poszedlem krotko mowiac na latwizne z Adderkiem (:, brak czasu.

Dobrze że chociaż jeden jest szczery .... i chwała mu za to ;)!;)

Kup fantastyczne psy yorki lub maltańczyki.

Chcesz mieć ciepło w domu ? kup kotły

Usuwaj wszystkie bo jak nie to ja usunę ;) ;)!;)!!

To napisalbys kolego ze te "dodawane adderem" maja z automatu podmieniane linki (za kare, w regulaminie) i bylaby jasnosc a nie kradniesz cudza badz co badz prace ... bez slowa komentarza

Jednym z lepszych jest bielizna oferowana przez nasz sklep ,szeroka gama rozmiarów, najniższe koszty wysyłki, najszybsza dostawa i opcja "prezent"

Ja adderem nie jechałem więc jak widać uczciwość nie popłaca w oczach tego Pana - wiec jeśli adderujesz to miejsce wprost właśnie dla Ciebie:P

Prywatny blog

No i dlatego przyłączam się do głosów TTSEO i etk-trading że należy ludzi ostrzec przed Tobą, aby potem nie musieli mieć do Ciebie "bezpodstawnych pretensji", zaś firmie dla której tak dziarsko pozycjonujesz, życzyć tak wspaniałego kreowanego wizerunku jej marki ;)

"Z preclii zostal skasowany modul "automatycznego zmieniania linków"

SH-Autolink."

Takiego maila otrzymalem od firmy ... (:

To kto ich teraz przejmie (((: ?

Juz widze te kolejke chetnych (((:

Uwaga, ten sam właściciel podmienił mi linka w darmowe-zaplecze.livenet.pl, oczywiscie na technetium

Jak byś się chciał właścicielu ustosunkować do tego, to nie wysilaj się na tekst typu adder, śmieci, itp. Ja ZAWSZE dodaję unikalne arty.

I jeszcze jedna uwaga do tego "aftora" - Ty sam śmiecisz niemiłosiernie do moich precl: w regulaminie mam, że dodawanie do 1 kategorii, Ty walisz 5. Dotąd ręcznie usuwałem dod. 4, ale teraz koniec z zabawą w kotka i myszkę.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Wczechowicz: nie szafuj tak oskarżeniami o addera i spamowanie - niewielu spamerów zapamiętałem z nicka/nazwiska, ale ciebie akurat doskonale pamiętam. I z katalogów, które załatwiłeś, i z "unikalnych" wpisów do precli, w których teraz sam śmiecisz.

Zróbmy więc impreza jakiej nie przeżył nikt,

niech sąsiedzi walą , walą , walą do drzwi,

sztuczne ognie niech się palą , palą , palą a Ty,

tańcz i vodka pij, niech cały wiruje świat.

Fałszywe dane to niezgodne z regulaminem NASK.

Nr telefon i fax: +11.234566 ????

To nie są fałszywe dane po prostu firma nie ma tel a musiał coś dzieciak wpisać

to standardowy wpis z onet.pl... pole nie może być puste to wpisuje domyslne

nie mam linku "pozycjonowanie" w stopce... i nie będę miał

głodne dzieci

Przeczytałeś cały wątek? Nie sugerujesz chyba, że to w jakikolwiek sposób zmienia ujawnione tu fakty. Byłoby mi nie halo, gdyby się okazało, że wypowiadam się ostro na temat kogoś, kto nie jest totalnie winny. Zwłaszcza, że sam się wypowiedział w sposób, który świadczy o łamaniu zasad. No... nie wiem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności