Skocz do zawartości

Jestem bardzo wysoko...co dalej?

tomas.rosicky

Rekomendowane odpowiedzi

hej

kilka lat temu powstała sobie taka stronka: https://www.zygmunt_strus.webpark.pl

W Google na frazy: np: glazura hydraulika jest ona wyświetlana na 1 miejscu. Nie mam za bardzo pojęcia jak to się stało że jest ona tak wysoko. W związku z tym mam kilka pytań:

1. właśnie dlaczego tak jest, że strona która nie jest zupełnie aktualizowana znajduje się na 1 pozycji

2. jak zachować wysoką pozycję w momencie kiedy chciałbym zmienić adres strony na www.remontowe.waw.pl. + zmienic zupełnie jej design. Czy zmiana grozi spadkiem pozycji?

3. Jesli ktos móglby odpowiedzieć jeszcze na kilka być moze głupkowatych pytań:) to prosiłbym o kontakt przez GG - 9091437

dzieki za rady, pozdrawiam

hej

kilka lat temu powstała sobie taka stronka: https://www.zygmunt_strus.webpark.pl

W Google na frazy: np: glazura hydraulika jest ona wyświetlana na 1 miejscu. Nie mam za bardzo pojęcia jak to się stało że jest ona tak wysoko. W związku z tym mam kilka pytań:

1. właśnie dlaczego tak jest, że strona która nie jest zupełnie aktualizowana znajduje się na 1 pozycji

2. jak zachować wysoką pozycję w momencie kiedy chciałbym zmienić adres strony na www.remontowe.waw.pl. + zmienic zupełnie jej design. Czy zmiana grozi spadkiem pozycji?

3. Jesli ktos móglby odpowiedzieć jeszcze na kilka być moze głupkowatych pytań:) to prosiłbym o kontakt przez GG - 9091437

dzieki za rady, pozdrawiam

1. Jeśli ją linkujesz na te frazy to powinna być jako że nie są one trudne w pozycjonowaniu

2. Dajesz przekierowanie 301 ze starej na nowa domene i po kilku kilkunastu dniach masz tą nową w indeksie zamiast starej. Jeśli chodzi o zmianę wyglądu i treści to możesz zaobserwować lekki spadek, ale nie musisz. Przy zmianie wyglądu zoptymalizuj ją od razu pod wyszukiwarki. Prawidłowe title, nasycenie słowami kluczowymi, linkowanie wewnętrzne, przyjazne linki itp

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Dajesz przekierowanie 301 ze starej na nowa domene

z tego co wiem na webparku nie można dać przekierowania.

1. Jedynym wyjściem jest chyba link z anchorem ze starej na nową stronę.

2. glazura hydraulika - chyba nikt takiej frazy nie szuka, lepiej jakbyś był na pierwszym miejscu na glazura i hydraulika

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności