Skocz do zawartości

Ochrona

guitarman

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Mam pytanie dotyczące ochrony strony i pracy włożonej w pozycjonowanie. Udało mi się osiągnąc całkiem spore pozycje przy dość dużej konkurencji. Strona jest głównym sposobem i reklamą która pomaga mi i mojej żonie na pozyskanie klientów. A dziłalność którą prowadzimy przynosi spore dochody , więc zależy nam na utrzymaniu pozycji. Wiadomo ze ludzie są różni i moje pytanie : czy istnieją zabiegi , bądz sposoby aby ktoś nie powolany celowo obniżyl nasza pozycję lub wprowadzil stronę w jakis flitr itp. Czy istnieją sposoby ochrony , czy warto zatrudnic jakąs firmę . Jeśli temat byl poruszany proszę o link lub rzeczową odpowiedz. Dziekuję i pozdrawiam.

Dobry zespół jazzowy Warszawa

Świetny zespół jazzowy na bankiet

Gdyby konkurencja mogła celowo obniżać pozycję innych stron to wysokie pozycje należałyby tylko do tych, którzy wiedzą jak to zrobić.

Jak ktoś jest mądry to zamiast obniżać pozycje Twojej strony po prostu podniesie swoja pozycję :)

Co w sumie da taki efekt że Twoja pozycja spadnie :)

Można by było sie bawić w filtry ale to raczej świadczy o chorobie psychicznej osoby która zamiast rozwijac swoja firme che ubić wszystkich dookoła

Z tego co pisze guitarman wynika raczej, że strona ma już pewien staż i wysokie pozycje, a w takim przypadku ciężko o filtr.

Zamiast myślec o ochronie i na nią wydawac kase pomyśl o jeszcze 2 - 3 adresach intentetowych niezależnych stron ktore też warto pozycjonowac bo jak łapniesz filtr to nie bedziesz miał alternatywy

Dokładnie tak, tym bardziej, ze filtry są rozdawane często za "niewiadomoco".

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności