Skocz do zawartości

Ilość BL i googiel

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Może lamerskie pytanie, ale dziś zauważyłem jedną małą rzecz.

Z pół roku temu jakiemuś małemu qlwebowi zmieniłem domenę, dodałem go do Addera i zapomniałem. Adder bezsprzecznie dodawał go tu i tam, to nie ulega wątpliwości.

Teraz podczas 'sprzątania' różnych śmieci natknąłem się na tego swojego qlweba, wpisałem go do Narzędzi dla Webmasterów w Googielu i okazało się, że ma on ZERO backlinków. Oczywiście link:domena też pokazuje ZERO .

Pytanie jakie mi się nasuwa , to czy Google może 'zerować' ilość BL - ot po prostu przestać widzieć te które już są ? Taka kara na serwis ? Bo istnieje on w indeksie, wprawdzie w 100% w SI, ale jest.

Czy może po prostu trafiłem na jakiś problem, typu czeski błąd z dodawaniem Adderem ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Sorki, faktycznie lamerska sprawa - yahoo i ta stronka od BL pokazują niewiele - około 45 linków - musiałem coś 'czeskiego' zrobić w Adderze - to w sumie pozytywnie, że nie googiel mi zrobił kuku.

eeeee już wszystko jasne.....któryś z moich ludków stworzył taki wspaniały szablon do dodawania katalogów, że .........jakby nigdzie się nie 'załapywał'. eh, tak można liczyć na pracowników.......

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Skutecznosc addera juz od dluzszego czasu jest mizerna, nawet jesli chodzi o samo dodawanie wpisow.

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności