Skocz do zawartości

Jaki skrypt na presell page.

szczalpi

Rekomendowane odpowiedzi

Praktycznie każdego cmsa można przystosować. Widziałem precle na skryptach forów dyskusyjnych więc jak mówię każdy sie da jak znasz trochę php i masz pojęcie o pozycjonowaniu.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Wordpress sie ;) Wkurza mnie maksymalnie rejestracja. Ale i tak z niego korzystam :P

Kiedys póściłem na forum mój plugin do WPktóry umozliwia dodanie wpisów bez rejestracji , jak poszukam w moim archwum to może odświeżę temat ;) Zasada dopisywania artykułów jak mocne linki , wpisujesz tytuł treść, mail i tagi

Banalne w uzyciu

Presell24Ja nie patrzę na skrypt tylko na moc oraz unikalność wpisów danego presell page

Masz rację , nie ważne jakimi pedzlami sie maluje ważne co powstaje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności