Skocz do zawartości

Odświeżenie meta strony

inspiro

Rekomendowane odpowiedzi

Chlopaki to jak to w koncu jest bo sie gubie?;) Dodac te linki we flashu czy nie? Zalezy mi na tych linkach poniewaz prowadza do innych moich stron. W tym przypadku nie zalezy mi na wzmocnieniu tej strony (ani rowniez tych zlinkowanych). Raczej sie martwie zeby nie zaszkodzic obecnej stronce. Co do czytania tekstow flashowych przez google to slyszalem, ze dotyczy to nowych wersji flasha (nadmienie, ze ja mam w starej wersji). Ale slyszalem juz tyle opinii, ze sie gubie.

A jesli chodzi o tekst na dole strony to wpadlem na taki pomysl. Jako strone startowa podpieta pod www.domena.com.pl dac strone html gdzie bylby tekst o firmie oraz przycisk "wejscie/enter". Po kliknieciu przerzucaloby nas do podstrony www.domena.com.pl/flash. Lub w stronie dać przycisk wersja html z linkiem do posdrony www.domena.com.pl/html. Co myslicie o takim rozwiazaniu?

Projektowanie ogrodów to sztuka. Jeśli chcesz zaprojektować ogród lub założyć ogród na dachu zapraszam do odwiedzenia strony www.inspiracje.com.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności