Skocz do zawartości

Kiedy można się spodziewać czeku?

sledzik1984

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Jak do końca tygodnia nie dojdzie to napiszę.

101338[/snapback]

Zakład że na tym zakończy się twoja kariera w AdSense ?

101382[/snapback]

Z czego kolega wnosi? Od kiedy zapytanie do googla jest karane wywaleniem z programu. Czegoś tu nie rozumiem.

Z czego kolega wnosi? Od kiedy zapytanie do googla jest karane wywaleniem z programu. Czegoś tu nie rozumiem.

101397[/snapback]

Nie za zapytanie, tylko za zawracanie głowy, obym się mylił ale to co ostatnio zauważyłem na różnych forach potierdza teze że G pozbywa się "upierdliwych" klientów :P

Ludzie opanujcie się. Zachowujecie się jak banda "bachorów" którzy nie dostali czekoladek a mimo to wypełnili zadanie.

Nie wiem czym się martwicie naprawdę nie wiem ja czek w firmie dostaje zawsze między 15-18 każdego miesiaca a dopiero 9 listopoad jest a wy tutaj już "pieprzycie takie głupoty" że aż się nie chce słuchać.

Wątek niedługo zamieni się w histerię :) Naprawdę lepiej poczytać pomoc Adsense zamiast się irytować.

Jeśli stan konta jest mniejszy niż 100 dolarów, wyślemy Ci czek po 30 dniach od miesiąca, w którym stan konta przekroczył kwotę $100. Saldo obejmuje przychody z reklam kontekstualnych Google i AdSense dla wyszukiwania.

tu moim zdaniem jest drobna nieścisłość i jest to 30 dni od wystwienia czeku. Skoro ostatnio był to 26 czy 27 październik to minęło dopiero 13 dni więc o co tyle krzyku?

Jest sens pisać do Google o ponowne wystawienie czeku, jeśli termin oczekiwania przekroczy 40 dni a do tego naprawde jeszcze daleko.

Tak czy inaczej należy cierpliwie czekać do końca listopada za czek wystawiony pod koniec października za zysk osiągnięty we wrześniu.

Na mój gust Google nie ma żadnych opóźnień, do tej pory czeki przychodziły dużo wcześniej niż zawarte jest to w pomocy, problem tylko w tym że się wszyscy do tego za szybko przyzwyczailiśmy ;)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

wszystko prawda - ale dlaczego są już osoby które dostały czek zwykłą pocztą ponad 7 dni temu ? zawsze było to równocześnie ....?!

101717[/snapback]

A wiesz że dostali czy wiesz że napisali że dostali ?

A z drugiej strony, puźniejsze dostarczenie czeków nie ma przypadkiem czegoś wspólnego z ostatnią czystką i blokadą niezbyt uczciwie działających kont ?

ja wogule uważam, za zbedny ten temat

To go nie czytaj.

Zachowujecie się jak banda "bachorów" którzy nie dostali czekoladek a mimo to wypełnili zadanie.

"Wypelnili zadanie a mimo to nie dostali czekoladek" :)

problem tylko w tym że się wszyscy do tego za szybko przyzwyczailiśmy

I wcale nie mamy zamiaru sie odzwyczajac.

A wiesz że dostali czy wiesz że napisali że dostali ?

Insynuujesz ze koledzy EDDY, rumun oraz Kuzyn Horhe mowia nieprawde ?

spokojnie, to tylko głupi czek.

Czekiem moge sobie podetrzec, pieniedzmi nie.

Powinno się wproawdzić zakaz pisania kiedy otrzymano czek nie wcześniej niż przed koncem nastepnego miesiaca, bo tak jak pisalem 2 strony wcześniej ponad 20 postow na temat

Teraz dla odmiany sa posty "dlaczego w tym temacie sa posty gdzie moj czek". Mnie osobiscie one kompletnie nie interesuja, za to wazna kwestia jest dla mnie czy ktos juz dostal przesylke.

A z drugiej strony, puźniejsze dostarczenie czeków nie ma przypadkiem czegoś wspólnego z ostatnią czystką i blokadą niezbyt uczciwie działających kont ?

Np ze google wstrzymalo wysylke ?

Naprawdę podziwiam Szy. i inne osoby odpowiedzialne za forum, za taką cierpliwość, jaka występuje w tym temacie, ja by, już dawno nie wytrzymał

Masz na mysli nabiajne posty wnoszace malo do tematu ? Takie jak ten ktory wyzej cytuje ? ;)

Contextual Tracker - monitorowanie kliknięć dla AdSense, AdKontekst, OnetKontekst, Yahoo...

Web2.0: ...folksonomy, prototype.js, script.aculo.us...

Patche dla IE w JS: IE7

101397[/snapback]

Nie za zapytanie, tylko za zawracanie głowy, obym się mylił ale to co ostatnio zauważyłem na różnych forach potierdza teze że G pozbywa się "upierdliwych" klientów :)

101400[/snapback]

jasne, szczególnie wkurzają się te ich programy które automatycznie odpowiadają klientom (a 95% odpowiedzi jest generowanych automatycznie - dobierają treść na podstawie słów kluczowych)

i jak taki program się wkurzy to normalnie wywala Ciebie i całą Twoją rodzinę z Google Adsense ;) i nasyła CIA :D

ech, czego to ludzie nie wymyślą i nie "zauważą" ;)

Np ze google wstrzymalo wysylke ?

Nie tyle wstrzymało co opuźniło z powodu wcześniej planowanej czystki, możliwe że osoby których konta zostały zablokowane czeku nie dostaną pomimo że był wystawiony.

Nie za zapytanie, tylko za zawracanie głowy, obym się mylił ale to co ostatnio zauważyłem na różnych forach potierdza teze że G pozbywa się "upierdliwych" klientów

jasne, szczególnie wkurzają się te ich programy które automatycznie odpowiadają klientom (a 95% odpowiedzi jest generowanych automatycznie - dobierają treść na podstawie słów kluczowych)

i jak taki program się wkurzy to normalnie wywala Ciebie i całą Twoją rodzinę z Google Adsense i nasyła CIA

Zapewniam cie że na żadne maile nie odpowieda automat, każdy z nich czyta człowiek i człowiek odpisuje tyle tylko że za pomocą szablonu.

Owe szablony mają za zadanie ujednolicić poziom i jakość obsługi zachowując ich odpowiedni standart.

A uwierz że ilość zapytań kierowanych donich sięga olbżymich liczb, i naprawde mają coś lepszego do roboty a niżeli czytanie kilku maili z pierdołami od tego samego klienta który w dodatku zarabia (a jednocześnie im daje zarobić) nędzne 100 czy 200 $ na miesiąc.

Powiem krótko:

1. Czeki wystawione wyślą do wszystkich nawet do tych zablokowanych ...

2. Czeki napewno dojda więc nie panikować !!

3. Piszcie w sensownych sprawach, np. kiedy czek ktos otrzyma ...

4. Szy zajmij sie porzadkiem tutaj ...

To by było na tyle, schodze z anteny ...